Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE O profesoara a fost njunghiata de un fost elev la Liceul Spiru Haret din Ploiesti

Hotnews Hotnews,
 UPDATE O profesoara a fost njunghiata de un fost elev la Liceul Spiru Haret din Ploiesti

O profesoara a fost injunghiata, marti, la Liceul Spiru Haret din Ploiesti. Potrivit primelor informatii, profesoara a fost injunghiata de un fost elev si a fost preluata de o ambulanta si dusa la Unitatea de Primiri Urgente. continuă pe Hotnews

UPDATE O profesoara a fost njunghiata de un fost elev la Liceul Spiru Haret din Ploiesti / Tanarul avea la el un cutit, un toporas, o tesla, un patent, o foarfeca, cuie si tuica (FOTO)

O profesoara a fost injunghiata, marti, la Liceul Spiru Haret din Ploiesti. Potrivit primelor informatii, profesoara a fost injunghiata de un fost elev si a fost preluata de o ambulanta si dusa la Unitatea de Primiri Urgente. 48 Dupa imobilizare la controlul corporal si al bagajelor au fost gasite asupra acestuia urmatoarele: un cutit de bucatarie cu lama de 10 cm, un toporas cu coada metalica, o tesla cu coada metalica, un patent, o foarfeca, un PET de 2 l taiat in care se aflau cuie, o sticla de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de tuica, consumat din el, au transmis reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Prahova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )