Libnet.ro
UNICEF

10:00

UPDATE Proiectul de lege privind cainii fara stapan a fost adoptat pe articole; vot final la 12.30/ Protest in Parcul Izvor impotriva eutanasierii

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Proiectul de lege privind cainii fara stapan a fost adoptat pe articole; vot final la 12.30/ Protest in Parcul Izvor impotriva eutanasierii

Proiectul de lege privind cainii fara stapan a fost adoptat marti pe articole de plenul Camerei Deputatilor si va intra la votul final incepand cu ora 12. 30, anunta Agerpres. La aceasta ora, in Parcul Izvor are loc un protest fata de eutanasierea maidanezilor. continuă pe Hotnews

Deputatii dezbat in comisii legea privind cainii fara stapan.

Deputatii din comisiile juridica si de administratie au inceput, luni, dezbaterile asupra legii privind cainii fara stapan, in prezenta primarului general Sorin Oprescu si a reprezentantilor unor ONG-uri, relateaza Mediafax. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, a precizat, la inceputul sedintei, ca vor fi discutate doar articolele vizate de observatiile Curtii Constitutionale si ca, daca sunt dezbateri pe alte aricole, acestea nu au efect in cadrul .

Oprescu face declaratii despre referendumul privind cainii fara stapan.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, face declaratii la ora 18. 30 despre referendumul privind cainii comunitari, conform unui comunicat al Primariei Generale, remis redactiei. Oprescu a propus, saptamana trecuta, organizarea unui referendum in Bucuresti, in 6 octombrie, prin care oamenii sa se pronunte asupra eutanasierii cainilor comunitari. Stire in curs de actualizare.

Legea maidanezilor a fost votata in Parlament: Cainii fara stapan vor fi eutanasiati dupa 14 zile (VIDEO)

Parlamentul a votat, marti, proiectul de lege privind cainii comunitari in forma adoptata de Comisiile juridica si de administratie publica. Legea prevede prelungirea de la 7 la 14 zile lucratoare a.

UPDATE Proiectul de lege privind cainii fara stapan a fost adoptat cu 266 voturi pentru si 23 impotriva / Protest in Parcul Izvor impotriva eutanasierii

45 Legea privind eutanasierea maidanezilor a fost adoptata cu 266 voturi pentru si 23 impotriva. Cativa reprezentanti ai asociatiilor pentru protectia animalelor, care au fost primiti in sala, protesteza de la balcoane.

UPDATE Vot final: Proiectul de lege privind cainii fara stapan a fost adoptat cu 266 voturi pentru si 23 impotriva. Circa 200 de oameni au protestat in Parcul Izvor impotriva eutanasierii

Vot final: Legea privind eutanasierea maidanezilor a fost adoptata cu 266 voturi pentru si 23 impotriva si urmeaza sa fie transmisa presedintelui pentru promulgare. Potrivit noii legi, cainii maidanezi vor fi tinuti in adaposturi timp de 14 zile lucratoare, perioada in care pot fi revendicati sau adoptati.

Cainii fara stapan, pe mana parlamentarilor. Cand se va solutiona problema

Membrii Comisiilor de administratie si juridica din Camera Deputatilor se intalnesc azi pentru a dezbatere proiectul de lege privind gestionarea cainilor fara stapan cu decizia Curtii.

Cainii comunitari nerevendicati sau neadoptati, eutanasiati intr-un termen stabilit in functie de bugetul alocat

Comisia juridica si cea de administratie din Camera Deputatilor au finalizat luni noapte raportul pentru proiectul de lege privind cainii fara stapan, principala modificare fiind prelungirea termenului de la 7 la 14 zile lucratoare in care un caine din adapost poate fi revendicat sau adoptat, potrivit Agerpres. Cainii nerevendicati sau neadoptati vor fi eutanasiati in baza unei decizii emisa de catre o persoana imputernicita in acest sens de catre prima.

Cainii comunitari nerevendicati sau neadoptati, eutanasiati in 14 zile. Edilii pot amana eutanasierea daca au resurse pentru adaposturi

Comisia juridica si cea de administratie din Camera Deputatilor au finalizat luni noapte raportul pentru proiectul de lege privind cainii fara stapan, principala modificare fiind prelungirea termenului de la 7 la 14 zile lucratoare in care un caine din adapost poate fi revendicat sau adoptat, potrivit Agerpres. Cainii nerevendicati sau neadoptati vor fi eutanasiati in baza unei decizii emisa de catre o persoana imputernicita in acest sens de catre primarie.

Soarta cainilor fara stapan a fost decisa.

Cainii fara stapan care nu vor fi revendicati sau adoptati vor fi eutanasiati, este decizia deputatilor care au discutat luni proiectul de lege privind cainii comunitari, transmite Mediafax. Comisiile parlamentare au stabilit, luni, un termen de 14 zile in care cainii fara stapan sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de resurse pentru a mai pastra animalele in .

Tudor Chiuariu: Nu mai este necesar un referendum privind cainii maidanezi

Presedintele Comisiei juridice, senatorul PNL Tudor Chiuariu, a declarat marti ca in urma aprobarii de catre Camera Deputatilor a proiectului de lege privind cainii fara stapan nu mai este necesar un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )