Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE. PSD pregateste un alt candidat pentru Primaria Craiovei, dupa ce Lia Vasilescu a fost retinuta de DNA

România Liberă România Liberă,
UPDATE. PSD pregateste un alt candidat pentru Primaria Craiovei, dupa ce Lia Vasilescu a fost retinuta de DNA

Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, inainte de BPN al partidului, ca o decizie privind o alta candidatura la Primaria municipiului Craiova, dupa ce Lia Olguta Vasilescu a fost retinuta de DNA pentru fapte de coruptie, va fi luata de liderul organizatiei judetene Dolj, Claudiu Manda, si de presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

PSD pregateste un alt candidat pentru Primaria Craiovei, dupa ce Lia Vasilescu a fost retinuta de DNA

Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, inainte de BPN al partidului, ca o decizie privind o alta candidatura la Primaria municipiului Craiova, dupa ce Lia Olguta Vasilescu a fost retinuta de DNA pentru fapte de coruptie, va fi luata de liderul organizatiei judetene Dolj, Claudiu Manda, si de presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea.

Solidaritate pentru Olguta Vasilescu din partea femeilor din PSD: Sanatate si libertate. Manda si Ion Prioteasa, variante pentru Primaria Craiovei

Social-democratii isi arata solidaritatea fata de primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, retinuta de procurorii DNA pentru luare de mita. Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, sau presedintele Consiliului Judetean, Ion Prioteasa, sunt variantele PSD pentru Primaria Craiovei.

O fosta jurnalista intra in cursa pentru Primaria sectorului 1

Fosta jurnalista Laura Chiriac ALDE) si-a lansat, joi, candidatura pentru Primaria Sectorului 1, informeaza psnews. ro. Liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca purtatorul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )