Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE Radu Mazare, urmarit penal de DNA in 3 noi dosare privind retrocedari de terenuri

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Radu Mazare, urmarit penal de DNA in 3 noi dosare privind retrocedari de terenuri

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost chemat miercuri de procurori la DNA Constanta, pentru a fi audiat in 3 noi dosare privind retrocedari de terenuri, in care este urmarit penal. Radu Mazare a declarat, la iesirea de la DNA Constanta, unde a stat aproximativ 15 minute, ca i s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in trei noi dosare legate de retrocedari de terenuri. Potrivit unui comunicat al DNA, Radu Mazare este urmarit penal pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si doua infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice. continuă pe Hotnews

Radu Mazare, urmarit penal de DNA

Update 12:56 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Radu Mazare, primar al municipiului Constanta, fiind acuzat de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si de doua infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice.

Radu Mazare, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu.

UPDATE: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Radu Mazare, primarul municipiului Constanta. Acesta este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si de abuz in serviciu contra intereselor publice. De asemenea, DNA a dispus efectuarea urmarii penale fata de trei functionari din cadrul Primariei Constanta: Ion Marica, Ramona-Daniela Dospinescu si Constantin Racu in prezent avocat in .

DNA: Radu Mazare, urmarit penal pentru abuz in serviciu, alaturi de doi functionari din Primarie si un avocat

Primarul din Constanta, Radu Mazare, este urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu, alaturi de doi functionati din cadrul Primariei si un avocat din cadrul Baroului Constanta. Procurorii din cadrul.

UPDATE Radu Mazare, urmarit penal de DNA intr-un nou dosar privind retrocedari de terenuri

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost chemat miercuri de procurori la DNA Constanta, informeaza Agerpres. Contactat de Mediafax, seful DNA Constanta, Serban Constantinescu, a confirmat ca primarul Radu Mazare a fost chemat la audieri. El nu a vrut sa precizeze despre ce dosar este vorba, spunand insa ca nu este un dosar nou.

Radu Mazare, chemat la sediul DNA Constanta

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost citat sa se prezinte, astazi, la DNA Constanta, pentru a da declaratii intr-un dosar in care se fac cercetari prvind presupuse fapte de coruptie, conform surselor de presa. --- * Update 12:46 Mazare: Mi s-a comunicat ca sunt urmarit penal in trei noi dosare Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, astazi, la iesirea de la DNA Constanta, ca i s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu in trei noi dosare legate de retrocedari de terenuri.

Radu Mazare, la iesirea din sediul DNA: Sunt urmarit penal in trei noi dosare

Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat, miercuri, la iesirea de la DNA Constanta, ca i s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in trei noi dosare legate.

Radu Mazare, citat la DNA: Mi s-a comunicat ca sunt urmarit penal in trei noi dosare

Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat, miercuri, la iesirea de la DNA Constanta, ca i s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in trei noi dosare legate.

UPDATE Radu Mazare, chemat la DNA, in cazul unei retrocedari a unui teren de 400 de metri patrati

Radu Mazare, primarul Constantei, este chemat miercuri, 5 februarie, ora 12. 00, sa se prezinte la Directia Nationala Anticoruptie Constanta.

Radu Mazare, invitat la DNA.

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost citat sa se prezinte, miercuri, la DNA Constanta, pentru a da declaratii intr-un dosar in care se fac cercetari prvind presupuse fapte de coruptie, informeaza Mediafax. Secretariatul Primariei Constanta a anuntat ca Radu Mazare va merge la DNA miercuri la ora 12. 00, institutia nefacand alte precizari. Seful DNA Constanta, Serban Constantinescu, a confirmat ca primarul Radu Mazare a fost chemat la audieri. El nu a vrut sa precizeze despre ce dosar este .

Radu Mazare, citat la DNA. Pentru ce este acuzat primarul Constantei

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost citat sa se prezinte, miercuri, la DNA Constanta, pentru a da declaratii intr-un dosar in care se fac cercetari prvind presupuse fapte de coruptie, potrivit Mediafax .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )