Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE: Tribunalul Bucuresti judeca joi recursul sefului Antena Group la arestarea preventiva. Instanta a ramas in pronuntare

Hotnews Hotnews,
 UPDATE: Tribunalul Bucuresti judeca joi recursul sefului Antena Group la arestarea preventiva. Instanta a ramas in pronuntare

Tribunalul Bucuresti judeca joi recursul declarat de seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, arestat pentru ca a santajat un administrator de la RCSRDS. Vinerea trecuta, Judecatoria Sectorului 1 a admis o cerere a procurorilor DNA privind arestarea pentru 29 de zile a lui Sorin Alexandrescu, acuzat de savarsirea infractiunii de santaj, transmite Agerpres. UPDATE Ora 14. 00: Instanta a ramas in pronuntare. continuă pe Hotnews

UPDATE Sorin Alexandrescu va fi judecat in libertate, dar are interdictia de a parasi tara. Tribunalul Bucuresti a admis recursul sefului Antena Group la arestarea preventiva

Ora 16. 01 Tribunalul Bucuresti a decis joi ca seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat de procurorii DNA de santajarea unui administrator al RCSRDS, sa fie cercetat in stare de libertate. Acesta are insa interdictia de a parasi tara. Ora 14. 00: Instanta a ramas in pronuntare.

VIDEO UPDATE Sorin Alexandrescu va fi judecat in libertate, dar are interdictia de a parasi tara. Tribunalul Bucuresti a admis recursul sefului Antena Group la arestarea preventiva

Ora 16. 01 Tribunalul Bucuresti a decis joi ca seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat de procurorii DNA de santajarea unui administrator al RCSRDS, sa fie cercetat in stare de libertate. Acesta are insa interdictia de a parasi tara.

VIDEO Tribunalul Bucuresti judeca joi recursul lui Sorin Alexandrescu la decizia de arestare preventiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, joi, recursul formulat de avocatii lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Tv Group, la decizia Judecatoriei Sector 1 de arestare preventiva pentru 29 de zile a acestuia, la solicitarea procurorilor DNA. Avocatul lui Alexandrescu, Gheorghita Mateut, a atacat cu recurs hotararea instantei inca de vinerea trecuta, la scurt timp dupa pronuntare.

Recursul in cazul arestarii directorului Antena 1, Sorin Alexandrescu, judecat astazi de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti judeca astazi recursul directorului Antena 1, Sorin Alexandrescu, la arestarea preventiva decisa luni de Judecatoria Sectorului 1. Avocatii lui Alexandrescu se declara increzatori ca va.

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti judeca recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca joi recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, la masura de arestare preventiva pentru 29 de zile. Sorin Alexandrescu a contestat arestarea sa.

Dosarul Loteria II. Tribunalul Bucuresti judeca astazi un nou termen

Miercuri are loc un nou termen in dosarul Loteria II in care Gheorghe Copos, Camelia Voiculescu si Sorin Pantis, alaturi de alte zece persoane, sunt acuzate de manipularea pietei de capital.

Tribunalul Bucuresti decide astazi daca seful Antenelor, Sorin Alexandrescu, ramane dupa gratii. Procesul a inceput

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antenelor, posturi TV detinute de Dan Voiculescu, va fi adus joi, la Tribunalul Bucuresti, unde se va judeca recursul la decizia de arestare preventiva a acestuia. Acesta a fost arestat preventiv pe 31 mai prin.

iCCJ va judeca astazi recursul in dosarul Zambaccian

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca, astazi, recursul declarat in dosarul Zambaccian, potrivit surselor de presa.

Avocatii lui Gigi Becali au depus astazi la Tribunalul Bucuresti o cerere de contopire a pedepselor

Avocatii lui Gigi Becali au depus astazi, la Tribunalul Bucuresti, o cerere de contopire a pedepselor clientului lor. Finantatorul Stelei- acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri- a fost condamnat marti de judecatorii Curtii Supreme la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza, decizia fiind una definitiva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )