Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE. VIDEO. Baie de sange la Kiev. Viktor Ianukovici anunta un armistitiu si reluarea ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Baie de sange la Kiev. Viktor Ianukovici anunta un armistitiu si reluarea ...

Focuri de arma s-au auzit in centrul Kievului. Mai multi protestatari au fost luati cu ambulantele. Peste 20 de politisti au fost raniti. Protestatarii au aruncat cu pietre si cocktailuri Molotov in politie, joi dimineata. Ziua se anunta una cu violente extreme in ciuda faptului ca autoritatile au declarat-o zi de doliu, in semn de resepct pentru cele 28 de persoane decedate. Ambasada Marii Britanii in Ucraina este inchisa temporar din cauza situatiei din tara. Daca . continuă pe România Liberă

UPDATE. VIDEO. Baie de sange la Kiev. Viktor Ianukovici anunta un armistitiu si reluarea ...

Ministrii europeni si-au anulat intalnirea cu presedintele ucrainean Viktor Ianukovici din motive de securitate, informeaza Mediafax. Mai multi sportivi ucraineni vor parasi Jocurile Olimpice de la Soci din cauza violentelor care au loc in tara lor, a anuntat joi Comitetul Olimpic International, citat de Russia Today. Cel putin o persoana a murit si alte zece au fost ranite, in urma violentelor care s-au reluat joi la Kiev, Mediafax. Victima si ranitii au fost .

UPDATE. Baie de sange la Kiev. Viktor Ianukovici anunta un armistitiu si reluarea ...

Ambasada Marii Britanii in Ucraina este inchisa temporar din cauza situatiei din tara. Daca intrebarea dumneavoastra este urgenta, va rugam sa ne trimiteti un e-mail, anunta Ambasada, pe site-ul oficial. Bilantul violentelor de la Kiev a ajuns la 28 de morti si 445 de persoane spitalizate, a anuntat joi Ministerul ucrainean al Sanatatii, citat de Russia Today. Doi cetateni straini figureaza pe lista ranitilor. -- Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat .

Baie de sange la Kiev. Viktor Ianukovici anunta un armistitiu si reluarea negocierilor cu ...

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat miercuri un armistitiu si reluarea negocierilor cu opozitia. Dupa o reuniune intre presedintele ucrainean si trei lideri din cadrul opozitiei, partile au anuntat un armistitiu si reluarea negocierilor pentru a opri baia de sange si pentru a stabiliza situatia, a anuntat Presedintia Ucrainei intr-un comunicat. 26 de morti, sute de raniti. Scene de razboi fara precedent in ultimele decenii intr-o capitala europeana, cladiri publice si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )