Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE.VIDEO. Basescu: Nu as refuza funtia de premier. Fiica mea si-a dorit sa candideze. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE.VIDEO. Basescu: Nu as refuza funtia de premier. Fiica mea si-a dorit sa candideze. ...

Presedintele Traian Basescu a vorbit, luni seara, la B1TV, despre taxa pe combustibil si situatia politica din Romania. Dreapta a avut o infrangere catastrofala la alegerile parlamentare. Stanga are toate motivele sa samana stransa. Nu au un motiv sa se rupa. Dreapta a iesit fragmentata. Sunt unii politicieni care au inteles ca electoratul roman asteapta si un altfel de partid. Avem numai partide vechi. Aceste partide noi vor reusi sa spuna ceva la europarlamentare. Voi sustine fara . continuă pe România Liberă

Basescu, la congresul avocatilor: Fiica mea Ioana n-a rezistat ca avocat. Romanilor le lipseste o cultura a justitiei

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca romanilor inca le lipseste o cultura a justitiei, aratand ca prea multe institutii isi permit sa nu aplice hotarari judecatoresti, de la Parlament,.

Basescu, despre gratierea lui Becali: Schimbul de terenuri in cazul Becali, o mizerie; Un om ...

Basescu a declarat, luni, la B1TV, despre cazul George Becali, ca povestea cu schimburile de terenuri a fost o mizerie si ca Armata nu si-a propus ca aiba comandament la Stefanesti, el adaugand: Iar un om care dispune ca un alt om sa fie adus in portbagaj e de neimaginat, arata Mediafax. Citeste si: Basescu: Nu as refuza funtia de premier. Fiica mea si-a dorit sa candideze. Ponta si Sova, habarnisti propagandisti Intrebat daca este ferm in decizia de a nu mai face nicio gratiere anul .

Basescu: imi place Ioana Petrescu, sunt convins ca o sa le puna pielea pe bat prin minister.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la B1TV ca ii place de ministrul de Finante, Ioana Petrescu, precizand ca este convins de faptul ca aceasta o sa le puna pielea pe bat prin minister, dar ca are nevoie de cateva luni, pentru ca e prima functie de asemenea dimensiuni a acesteia, informeaa Mediafax. Citeste si: Basescu: Nu as refuza funtia de premier. Fiica mea si-a dorit sa candideze. Ponta si Sova, habarnisti propagandisti Mie imi place doamna, sunt convins ca face mult mai .

UPDATE. VIDEO. Nicusor Constantinescu va fi anchetat in libertate. ...

UPDATE: Nicusor Constatinescu va fi cercetat in libertate, a decis CAB, conform Realitatea TV. S-a facut dreptate. Tot ce am spus eu a fost adevarat, a fost o exagerare a DNA impotriva mea. Dumnezeu este sus pentru noi toti. Daca nu exista nic io proba, poate sa existe o fapta penala. Daca erau detalii si eram vinovat, astazi eram arestat. Doresc o reorganizare si intrare in normalitate in ceea ce inseamna actul de justitie in Romania, nu sa nu te trezesti cu mascatii in casa noaptea, fara sa .

Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali.

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu ii acorde gratierea individuala lui George Becali dupa ce a analizat dosarul sau de gratiere. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a. c. , neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Becali are de .

Traian Basescu refuza GRATIEREA lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, neacordarea gratierii individuale lui George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a acestuia, decizie care a fost transmisa solicitantului, se arata.

VIDEO. Basescu: Avem o resursa mult mai valoroasa decat aurul si gazele de sist.

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca Romania are o resursa mult mai valoroasa decat aurul de la Rosia Montana si decat gazele de sist, si anume inteligenta, adaugand ca ar trebui ca tara noastra sa urmeze exemplul Japoniei, care a pus accentul pe inteligenta poporului, potrivit Mediafax. Basescu a precizat, in discursul rostit la gala de premiere a castigatorilor Maratonului de Programare organizat la Brasov de Universitatea Tansilvania, ca informatizarea tarii este una din .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )