Libnet.ro
UNICEF

19:30

UPDATE. VIDEO.Nicusor Constantinescu poate ramane la tratament in SUA: CAB respinge definitiv arestarea sa. Tocmai a fost mutat la un alt spital

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO.Nicusor Constantinescu poate ramane la tratament in SUA: CAB respinge definitiv arestarea sa. Tocmai a fost mutat la un alt spital

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost mutat la un alt spital din Statele Unite ale Americii. Astfel, presedintele Consiliului Judetean Constanta a fost mutat de la spitalul John Hopkins din Baltimore, din statul Maryland la o clinica New York, . continuă pe România Liberă

Nicusor Constantinescu poate ramane la tratament in SUA: Instanta respinge definitiv arestarea sa

Baronul de Constanta Nicusor Constantinescu poate ramane in continuare internat in America. Contestatia lui Nicusor Constantinescu fata de arestarea preventiva dispusa de Tribunalul Capitalei, la propunerea.

Nicusor Constantinescu poate ramane in SUA. Arestarea lui, respinsa definitiv de instanta

Curtea de Apel Bucuresti a admis, marti, contestatia lui Nicusor Constantinescu fata de arestarea preventiva dispusa de Tribunalul Capitalei, la propunerea DNA, decizia fiind definitiva.

VIDEO. Nicusor Constantinescu, mutat la un alt spital, in SUA

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost mutat la un alt spital din Statele Unite ale Americii. Astfel, presedintele Consiliului Judetean Constanta a fost mutat de la spitalul John Hopkins din Baltimore, din statul Maryland la o clinica New York, .

Consiliul Judetean Constanta transmite noi documente pentru a demonstra ca Nicusor Constantinescu nu poate fi adus in tara

Consiliul Judetean Constanta a transmis, marti, noi documente medicale pentru a demonstra ca Nicusor Constantinescu nu poate fi adus in Romania, unul din documente fiind o scrisoare semnata de un medic roman care sustine ca seful CJ mai are nevoie de tratament si interventii chirurgicale, transmite Mediafax. Citeste si: Medicul roman din SUA care a semnat raportul medical in cazul lui Nicusor Constantinescu: Sustin oriunde acest raport.

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, afla marti daca ramane cu decizia de arestare preventiva

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti iau in discutie, marti, contestatia presedintelui Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti prin care i-a fost inlocuita masura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv.

Instanta respinge definitiv arestarea lui Nicusor Constantinescu. Presedintele CJ Constanta a stat in mod legal in SUA intre 18 iunie si 1 iulie

Contestatia lui Nicusor Constantinescu fata de arestarea preventiva dispusa de Tribunalul Capitalei, la propunerea DNA, a fost admisa, marti, de Curtea de Apel Bucuresti CAB), decizia fiind definitiva. Prin decizia de marti, CAB a respins inlocuirea controlului judiciar, dispus initial in cazul lui Constantinescu, cu arestul preventiv. Instanta a stabilit, de asemenea, ca presedintele Consiliului Judetean Constanta, aflat in SUA, a stat in mod legal in afara tarii intre 18 iunie si 1 iulie.

Curtea de Apel a respins DEFINITIV arestarea lui Nicusor Constantinescu

Contestatia lui Nicusor Constantinescu fata de arestarea preventiva dispusa de Tribunalul Capitalei, la propunerea DNA, a fost admisa de Curtea de Apel Bucuresti CAB). Decizia este definitiva, informeaza.

Instanta respinge definitiv arestarea lui Nicusor Constantinescu

Contestatia lui Nicusor Constantinescu fata de arestarea preventiva dispusa de Tribunalul Capitalei, la propunerea DNA, a fost admisa, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti CAB), decizia fiind definitiva, transmit surse din presa.

Noi acte in apararea baronului Nicusor Constantinescu. Care este starea de sanatate a presedintelui Consiliului Judetean Constanta

Avocatul lui Nicusor Constantinescu a trimis un nou set de acte in apararea clientului sau: o noua scrisoare medicala si un computer tomograf facut pe 10 iulie 2014.

Nicusor Constantinescu a fost dat in urmarire internationala

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat in urmarire internationala, printr-o hotarare a Tribunalului Bucuresti care a dispus, totodata, emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )