Libnet.ro
UNICEF

01:05

Urmeaza un interviu de angajare? Singura intrebare pentru care cei mai multi oameni nu sunt pregatiti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Urmeaza un interviu de angajare? Singura intrebare pentru care cei mai multi oameni nu sunt pregatiti

Ce poti sa-mi spui despre tine si nu apare in CV? Aceasta este intrebarea pe care angajatorii o pot adresa la un interviu si pentru care nu sunt pregatiti cei mai multi candidati, sustine un consultant in performanta strategica din Marea. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Sova nu vede niciun motiv pentru care ar demisiona de la Facultatea de Drept

Dan Sova nu vede niciun motiv pentru care ar demisiona de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, chiar daca procurorii au cerut arestarea lui. Sova a declarat pentru Hotnews ca nu este anchetat.

Kelemen Hunor despre deputatul Marko Attila, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva: Va fi decizia lui daca isi va da demisia

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sambata ca a avut o discutie in urma cu cateva saptamani cu deputatul Marko Attila in care a incercat sa il convinga de anumite lucruri, el subliniind ca este decizia parlamentarului daca va demisiona sau nu. Kelemen Hunor a afirmat, la Zalau, ca a avut o discutie cu parlamentarul UDMR pentru care DNA a solicitat incuviintarea arestarii preventive in dosarul ANRP, dar nu poate sa dea detalii deoarece a fost o discutie privata.

7 motive pentru care ai nevoie de cel putin 8 imbratisari pe zi

Imbratisarea poate fi descrisa ca o stragere de mana din inima. Simpla actiune a imbratisarii creeaza energie pozitiva atat pentru cel care ofera imbratisarea cat si cel care o primeste. Stiinta i-a urmarit efectele.

Faze Tari: Motivul pentru care fotografia unei femei pe plaja a primit 300.000 de like-uri; Scarbos! Ce au gasit medicii in nasul unui brazilian a socat intreaga lume; 39 de membri ai unei secte s-au sinucis cand pe cer a aparut cometa Hale-Bopp

Legenda fantomei de la Cicarlau care sperie soferii. Baia Mare are si ea casele sale bantuite. Maramuresul are locurile sale bantuite. Cea mai cunoscuta poveste este cea a fantomei de la Cicarlau, care sperie soferii care circula prin zona. Modelul care poarta un corset timp de 23 de ore pe zi pentru a avea o talie minuscula. Cum a ajuns sa arate dupa 6 ani. O tanara model din Venezuela se supune unor chinuri ingrozitoare pentru a avea o talie minuscula.

Asociatia Restaurantelor din Romania, despre controalele ANAF: Am inceput discutii cu conducerea Directiei Antifrauda in speranta modificarii diferentelor de casa pentru care se suspenda activitatea

Prezent la o conferinta organizata de Romanian Business Leaders, presedintele Asociatiei Restaurantelor din Romania dar si proprietarul City Grill, Dragos Petrescu, a declarat, marti, ca Asociatia pe care o.

Asociatia Restaurantelor din Romania, despre controalele ANAF: Am inceput discutii cu conducerea Antifrauda in speranta modificarii diferentelor de casa pentru care se suspenda activitatea

Prezent la o conferinta organizata de Romanian Business Leaders, presedintele Asociatiei Restaurantelor din Romania dar si proprietarul City Grill, Dragos Petrescu, a declarat, marti, ca Asociatia pe care o.

Dragos Petrescu, City Grill, despre controalele ANAF: Am inceput discutii cu conducerea Directiei Antifrauda/ Vrem sa modificam pragul diferentelor de casa pentru care ti se suspenda activitatea

Presedintele Asociatiei Restaurantelor din Romania dar si proprietarul City Grill Dragos Petrescu a declarat marti ca Asociatia pe care o reprezinta a inceput discutii cu conducerea reprezentantilor Antifrauda si cu Dan Manolescu in vederea modificarii legislatiei astfel incat restaurantele sa nu mai fie inchise pentru 10-15 lei diferente de casa. Azi, ANAF e obligata sa iti suspende activitatea pe minim 30 de zile daca constata o diferenta de casa de 10-15 lei. Noi ne dorim ca acest prag sa fie in functie de cifra de afaceri a restaurantului, iar perioada de suspendare sa poata cobori si sub 30 de zile, a spus marti Petrescu la o conferinta organizata de Romanian Business Leaders.

7 motive pentru care vei iubi otetul din cidru de mere

Otetul din cidru de mere este un produs intrat relativ recent in atentia oamenilor. Multe vedete il folosesc pentru a slabi. Iata cateva beneficii ale otetului din cidru de mere. Detoxifiere Bogat in.

Un fost pilot da in judecata compania aeriana pentru care a lucrat: Operatorul l-a lasat sa zboare, desi era incapabil

Un fost pilot american, care a avut o cadere nervoasa la bordul unui avion, da in judecata compania aeriana JetBlue pentru ca i-a permis sa zboare, desi era incapabil, sustine acesta. Pilotul spune ca a avut o.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )