Libnet.ro
UNICEF

21:30

Utah devine primul stat american care reintroduce plutonul de executie

Antena3 Antena3,
Utah devine primul stat american care reintroduce plutonul de executie

Utah devine primul stat american care reintroduce plutonul de executie. Guvernatorul statului a semnat luni decretul care introduce aceasta metoda de executie a detinutilor condamnati la moarte. Decizia a fost. continuă pe Antena3

Utah, primul stat american care a reintrodus plutonul de executie

Utah a devenit luni, primul stat american care a reintrodus plutonul de executie pentru condamnatii la moarte, informeaza AFP, citat de Hotnews. Asta dupa ce-l eliminase in 2004. Legislatia a fost votata la.

Utah, primul stat ce reintroduce plutoanele de executie

Utah a devenit, ieri, primul stat american care a restabilit plutoanele de executie pentru condamnatii la moarte, in cazul in care injectia letala nu este disponibila, cum a fost, recent, cazul mai multor zone din SUA, scrie AFP.

Un stat american reintroduce plutonul de executie pentru condamnatii la moarte

Statul american Utah a reintrodus plutonul de executie pentru condamnatii la moarte este, din cauze lipsei produselor pentru injectia letala, potrivit Hotnews .

Primul nume important care isi anunta candidatura pentru Casa Alba, o pasare dementa din Tea Party. Ted Cruz s-a nascut in Canada dintr-o mama americanca si un tata cubanez

Senatorul de Texas Ted Cruz, un conservator vocal care frecvent intra in conflict cu liderii sai din Partidul Republican, a devenit prima figura majora care intra in cursa pentru prezidentialele din noiembrie 2016, scrie Reuters. Voi candida pentru presedintie si sper ca voi castiga sprijinul vostru a scris senatorul pe pagina sa oficiala de Twitter, un mediu nefolosit pana acum pentru lansarea unei asemenea candidaturi. Nascut in Canada, fiul unui imigrant cubanez, Cruz ar fi primul hispanic de la Casa Alba daca va castiga scrutinul de anul viitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )