Libnet.ro
UNICEF

21:00

Uzbekul Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala

Antena3 Antena3,
Uzbekul Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala

Uzbekul Ravsan Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala, depasindu-i pe francezul Joel Quiniou, uruguayanul Jorge Larrionda si mexicanul Benito Archundia. Sambata, Irmatov a. continuă pe Antena3

Cele mai amuzante 10 citate despre dragoste

De cele mai multe ori nu reusim sa ii transmitem persoanei iubite tot ceea ce simtim pentru ea si ajungem sa scoatem cateva perle pe gura care fie sunt interpretate gresit, fie starnesc rasul persoanei iubite.

Vrei sa arzi mai multe calorii? Iata10 alimente pe care sa le mananci

Sunt foarte multe alimente care ajuta organismul sa arda mai multe calorii, astfel incat sa poti slabi mai usor. Vestea si mai buna este ca aceste alimente sunt foarte delicioase si poti beneficia si de pe urma.

Rusia ameninta Republica Moldova cu suspendarea mai multe acorduri internationale, in urma asocierii acesteia cu UE

Rusia ar putea sa suspende sau sa rezilieze mai multe acorduri incheiate cu Republica Moldova, in urma asocierii acesteia cu Uniunea Europeana UE), a declarat luni prim-vicepremierul rus Igor Suvalov, citat de.

Prim-vicepremierul rus Suvalov avertizeaza ca Moscova ar putea suspenda mai multe acorduri cu Chisinaul

Mai multe acorduri intre Rusia siRepublica Moldova ar putea fi suspendate sau reziliate, avertizeaza prim-vicepremierul rus Igor Suvalov, spunand ca aceasta ar fi o consecinta a asocierii Chisinaului.

Mai multe ONG-uri au organizat in Parcul Izvor un protest fata de uciderea cainilor maidanezi

Mai multe organizatii nonguvernamentale care apara drepturile animalelor au solicitat sambata, printr-un protest in Parcul Izvor, oprirea capturarii si uciderii cainilor fara stapan, transmite Agerpres.

Vreme extrema in mai multe orase din tara. Grindina, vant puternic si vijelii. Ce SURPRIZA ne asteapta in acest weekend

A fost vreme extrema in mai multe localitati din tara in aceasta noapte. La Suceava, o ploaie torentiala a transformat strazile in adevarate paraie. Probleme au fost si in Capitala, unde vantul.

Cele mai vechi exemple de desene erotice. descoperite pe o insula din Grecia

Pe o insula din Marea Egee au fost descoperite cele mai vechi exemple clare de inscriptii erotice, executate pe stanci acum peste 2500 de ani. Locul, celebru pana in prezent pentru o necropola din Grecia Antica, rezerva acum noi surprize, dovedind ca locuitorii erau extrem de sofisticati, scrie The Guardian.

Sansa ideilor romanesti de a triumfa in Europa: competitia care premiaza cele mai interesante proiecte de cloud

Companiile din Romania au sansa de a se inscrie si castiga una dintre cele mai interesante competitii europene: Eurocloud Awards. Aceasta este axata pe dezvoltarea solutiilor bazate pe cloud.

Infractiunile zilei, sub lupa: cele mai importante cazuri de coruptie si de evaziune fiscala

Cazurile de coruptie, de evaziune fiscala si alte infractiuni sunt din ce in ce mai des intalnite. Printr-o analiza sumara, putem inventaria zeci de cazuri descoperite simultan in diverse locuri din Romania si din lume. IatA care sunt cele mai recent descoperite cazuri de evaziune fiscala, luare de mita si frauda, care implica politicieni, oameni de afaceri sau chiar statul.

Infractiunile zilei sub lupa: cele mai importante cazuri de coruptie si evaziune fiscala

Cazurile de coruptie, evaziune fiscala si alte infractiuni sunt din ce in ce mai des intalnite. Printr-o analiza sumara putem inventaria zeci de cazuri descoperite simultan in diverse locuri din Romania si din lume. Iata care sunt cele mai recent.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )