Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vaccinul AstraZeneca a intrat in Romania. Peste 80.000 de doze ajung duminica dimineata la Institutul Cantacuzino

Adevărul Adevărul,
Vaccinul AstraZeneca a intrat in Romania. Peste 80.000 de doze ajung duminica dimineata la Institutul Cantacuzino

Peste 80. 000 doze de vaccin AstraZeneca ajung duminica dimineata, la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino. Dozele vor fi depozitate la Centrul National de Stocare, iar in perioada urmatoare vor fi distribuite in centrele regionale existente la nivel national, a adaugat sursa citata. continuă pe Adevărul

in Romania, vor fi vaccinate cu vaccinul AstraZeneca persoanele intre 18 si 55 de ani Opt saptamani, intervalul intre cele 2 doze

In Romania, vaccinarea impotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca este recomandata pentru grupa de varsta 18-55 de ani, cu posibilitatea cresterii acestui interval, in functie de aparitia noilor date stiintifice, a transmis Comitetul de coordonare a vaccinarii. De asemenea, intervalul de timp recomandat intre cele doua doze este de 8 saptamani.

Valeriu Gheorghita, anuntul momentului. Cine sunt romanii carora le este interzisa imunizarea cu vaccinul AstraZeneca

Romania asteapta cu nerabdare primirea a 800. 000 de doze din vaccinul AstraZeneca, vaccin laudat de diferiti medici. in ciuda avantajelor pe care le are, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, atrage atentia asupra interdictiilor pe care acest ser le are in cazul unei categorii de persoane. Cine nu poate primi vaccinul AstraZeneca in scurt timp, .

CNCAV: Vaccinul AstraZeneca a ajuns in Romania

Transportul de vaccin AstraZeneca a ajuns astazi, in Romania, urmand ca cele 81. 600 de doze sa fie duse la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, potrivit Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV).

Vaccinul AstraZeneca. Pentru ce grupa de varsta este recomandata administrarea vaccinului in Romania

In Romania incepe in cateva zile imunizarea cu al treilea ser aprobat in Uniunea Europeana de la AstraZeneca, un vaccin pe baza de virus viu, asadar diferit fata de cele de la Prizer si Moderna. in tara noastra, pentru moment, va fi administrat numai persoanelor pana in 55 de ani. Primul vaccin facut din virus .

CNCAV: Romania va administra vaccinul AstraZeneca persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a transmis, joi seara, ca vaccinul AstraZeneca va fi administrat in Romania persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani, iar rapelul se recomanda a fi la 8 saptamani.

Romania va administra vaccinul AstraZeneca persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani. La cat timp se face rapelul

CNCAV a transmis, joi seara, ca vaccinul AstraZeneca va fi administrat in Romania persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani, iar rapelul se recomanda a fi la 8 saptamani.

Informatiile diminetii despre vaccinarea in Romania: cine va primi vaccinul AstraZeneca, ce faci fara programare

Detaliile legate de vaccinarea din Romania se schimba de la o zi la alta. Cele mai noi informatii au fost oferite de Valeriu Gheorghita cu referire la vaccinul AstraZeneca si vaccinarile.

Prima transa din vaccinul AstraZeneca ajunge duminica in tara. in februarie, Romania asteapta cel putin 600.000 de doze din serul produs de britanici

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat ca 81. 600 doze de vaccin AstraZeneca ajung, duminica dimineata, la Institutul National Cantacuzino. Premierul Florin Citu spune ca in luna februarie vor sosi in Romania cel putin 600. 000 de doze de vaccin de la AstraZeneca, astfel incat vaccinarea persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani va debuta pe 10 februarie.

Vaccinul AstraZeneca a ajuns sambata in Romania

O masina care transporta lotul de 81. 600 de doze vaccin AstraZeneca a intrat in Romania sambata la pranz prin Vama Nadlac II, a informat ISU Arad.

VALERIU GHEORGHITA: Nu rezervam dozele de rapel pentru vaccinul AstraZeneca

Romania nu va rezerva doze de rapel pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, pentru care programarile incep in 10 februarie, a spus la Digi24 Valeriu Gheorghita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )