Libnet.ro
UNICEF

14:00

Valcea: A fost gasit trupul celui de-al doilea barbat luat de viitura

Hotnews Hotnews,
 Valcea: A fost gasit trupul celui de-al doilea barbat luat de viitura

Politistii valceni au gasit si cadavrul celui de-al doilea barbat din judet, dat disparut in timpul inundatiilor produse zilele trecute, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Valcea, Alina Teodorescu, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Scafandrii au gasit trupul copilului care s-a inecat intr-un baraj din judetul Vaslui

Scafandrii de la ISU Vaslui au gasit, dupa aproape trei ore de cautari, trupul copilului de 13 ani care s-a inecat intr-un baraj in timp ce inota cu pet-uri in jurul braului. Ttrupul baiatului a fost gasit.

Autoritatile au gasit trupul fara suflare al unui barbat luat de viitura in judetul Arges

Un barbat in varsta de 72 de ani din comuna argeseana Vedea a fost gasit fara suflare, marti, acesta fiind luat de viitura, potrivit B1 TV. Acesta este prima victima a inundatiilor care au afectat 10.

Tragedie la Mamaia. Un barbat din Bucuresti si fetita sa de 5 ani s-au inecat.Corpul copilului nu a fost gasit

Un barbat din Bucuresti si fetita de 5 ani s-au inecat miercuri, la Mamaia, dupa ce copilul ar fi gasit dintr-o barcuta gonflabila. Corpul copilului nu a fost gasit pana la acest moment, informeaza Mediafax.

Cadavrul unui adolescent a fost gasit in trenul de aterizare al unui avion cargo al armatei americane

Cadavrul unui adolescent a fost gasit in trenul de aterizare al unui avion cargo al armatei americane, dupa ce aparatul de zbor a aterizat in Germania in acest weekend, a anuntat marti Pentagonul, citat de.

Barbatul din Arges, disparut in urma viiturilor, a fost gasit mort dupa cateva ore de cautare

Prefectura Arges a anuntat, marti seara, ca barbatul luat de viitura in timpul zilei a fost gasit mort dupa cateva ore de cautari, informeazaMediafax. Barbatul a fost dat disparut marti.

Valcea: Batranul din Stroesti disparut marti dupa ce ar fi fost luat de viitura a fost gasit mort

Batranul de 71 de ani din localitatea valceana Stroesti, dat disparut marti dimineata si despre care se presupunea ca a fost luat de o viitura, a fost gasit mort, joi dimineata. Trupul sau.

Datoriile catre APIA l-au determinat pe un oier din Telciu sa se sinucida. Barbatul a fost gasit spanzurat de un par

Un cioban de 49 de ani din Telciu s-a spanzurat miercuri de un copac de langa casa lui. Acesta ar fi fost impins spre acest gest de datoriile uriase pe care le avea catre APIA care ajungeau la 140. 000 de lei.

MAE: Nu a fost gasit niciun roman pe listele de pasageri ale avionului prabusit in Mali

La bordul avionului Air Algerie, prabusit pe 24 iulie in Mali, nu a fost identificat niciun roman, a anuntat, luni, Ministerul de Externe, in urma verificarilor complexe efectuate in evidentele informatizate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )