Libnet.ro
UNICEF

23:00

Valcov: Banca Nationala trebuie sa se implice mai mult in problema creditelor in franci, cu solutii

Hotnews Hotnews,
 Valcov: Banca Nationala trebuie sa se implice mai mult in problema creditelor in franci, cu solutii

Banca Nationala a Romaniei ar trebui sa se implice mult mai mult in rezolvarea situatiei persoanelor care au credite in franci elvetieni, intrucat detine mijloacele prin care sa se impuna, si sa vina cu solutii suplimentare dupa discutii cu bancile, apreciaza ministrul Finantelor, Darius Valcov, citat de Mediafax. Aici despre creditele in franci elvetieni - n. r. ) vorbim de politica monetara, pe care o face Banca Nationala a Romaniei. Guvernul se ocupa de politica fiscal-bugetara. Cred si mi-as dori sa vad Banca Nationala implicandu-se mult mai mult in aceasta problema, mai ales ca, din punctul meu de vedere, au si mijloacele prin care pot sa se impuna. Bancile comerciale trebuie sa indeplineasca destul de multe criterii impuse de Banca Nationala si cred ca pentru aceasta situatie BNR ar putea sa aiba o discutie mult mai aplicata cu aceste banci astfel incat dumnealor sa-si doreasca cat mai mult sa reduca aceste credite, a declarat Valcov duminica intr-o emisiune la Realitatea TV. continuă pe Hotnews

BNR trebuie sa se implice mai mult in problema creditelor in franci, cu solutii

Banca Nationala a Romaniei BNR) ar trebui sa se implice mult mai mult in rezolvarea situatiei persoanelor care au credite in franci elvetieni, intrucat detine mijloacele prin care sa se impuna, si sa vina cu solutii suplimentare dupa discutii cu bancile, apreciaza ministrul Finantelor, Darius Valcov, potrivit surselor din presa.

Darius Valcov: BNR ar trebui sa se implice mult mai mult in rezolvarea situatiei persoanelor cu credite in CHF

Banca Nationala a Romaniei ar trebui sa se implice mult mai mult in rezolvarea situatiei persoanelor care au credite in franci elvetieni, intrucat detine mijloacele prin care sa se impuna, si sa vina cu.

Ministrul Energiei, dupa discutiile de sambata cu FMI: Suntem intr-o zona pozitiva, dar nu pot spune mai mult

Suntem intr-o zona pozitiva a discutiilor cu reprezentantii Fondului Monetar International, dar deocamdata nu pot spune mai mult, a declarat sambata ministrul Energiei, Andrei Gerea, iesind de la negocierile cu delegatia FMI.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )