Libnet.ro
UNICEF

15:00

Valcov: Trecerea la impozitarea progresiva nu este posibila in urmatorii doi ani

România Liberă România Liberă,
Valcov: Trecerea la impozitarea progresiva nu este posibila in urmatorii doi ani

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat, joi, ca Guvernul nu are in vedere impozitarea progresiva in urmatorii doi ani, intrucat Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu are posibilitatea sa aplice o cota progresiva de impozitare a veniturilor, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Valcov: Trecerea la impozitarea progresiva nu e posibila in urmatorii doi ani; ANAF nu are posibilitatea sa o aplice

Guvernul nu are in vedere aplicarea impozitarii progresive in urmatorii doi ani, pentru ca ANAF nu poate, prin aplicatia pe care lucreaza, sa aplice o cota progresiva de impozitare a veniturilor, a declarat joi ministrul Finantelor, Darius Valcov.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov: in urmatorii doi ani nu este posibila trecerea la impozitarea progresiva

Guvernul nu poate vorbi nici macar la nivel teoretic despre impozitarea progresiva. Motivul este unul tehnic: aplicatia ANAF, care nu permite acest lucru, potrivit declaratiei facute joi de ministrul Finantelor,.

Valcov: Nici macar teoretic nu putem discuta despre introducerea impozitarii progresive in urmatorii doi ani. ANAF nu are posibilitatea de a aplica un asemenea mecanism de impunere

Si daca am vrea sa trecem la impozitarea progresiva in urmatorii doi ani nu putem, pentru ca ANAF nu are posibilitatea si nici aplicatiile informatice necesare pentru a trece la aceasta impunere progresiva. Nu putem discuta despre impozitare progresiva nici la nivel teoretic, a spun joi ministrul Finantelor Darius Valcov, la o dezbatere pe marginea Codului Fiscal.

VIDEO Sandu (ANM): Vineri noapte va ninge in Bucuresti. Este posibila emiterea unui Cod Portocaliu de vant

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu, a anuntat, joi, in videoconferinta cu prefectii, ca vineri noapte va ninge in sudul tarii, inclusiv in Bucuresti, iar daca vantul va depasi 70 de kilometri la ora este posibil sa fie emise coduri portocalii, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )