Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Finantelor, Darius Valcov: in urmatorii doi ani nu este posibila trecerea la impozitarea progresiva

B1 B1,
Ministrul Finantelor, Darius Valcov: in urmatorii doi ani nu este posibila trecerea la impozitarea progresiva

Guvernul nu poate vorbi nici macar la nivel teoretic despre impozitarea progresiva. Motivul este unul tehnic: aplicatia ANAF, care nu permite acest lucru, potrivit declaratiei facute joi de ministrul Finantelor,. continuă pe B1

Valcov: Trecerea la impozitarea progresiva nu este posibila in urmatorii doi ani

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat, joi, ca Guvernul nu are in vedere impozitarea progresiva in urmatorii doi ani, intrucat Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu are posibilitatea sa aplice o cota progresiva de impozitare a veniturilor, relateaza Mediafax.

Valcov: Nici macar teoretic nu putem discuta despre introducerea impozitarii progresive in urmatorii doi ani. ANAF nu are posibilitatea de a aplica un asemenea mecanism de impunere

Si daca am vrea sa trecem la impozitarea progresiva in urmatorii doi ani nu putem, pentru ca ANAF nu are posibilitatea si nici aplicatiile informatice necesare pentru a trece la aceasta impunere progresiva. Nu putem discuta despre impozitare progresiva nici la nivel teoretic, a spun joi ministrul Finantelor Darius Valcov, la o dezbatere pe marginea Codului Fiscal.

Valcov: Trecerea la impozitarea progresiva nu e posibila in urmatorii doi ani; ANAF nu are posibilitatea sa o aplice

Guvernul nu are in vedere aplicarea impozitarii progresive in urmatorii doi ani, pentru ca ANAF nu poate, prin aplicatia pe care lucreaza, sa aplice o cota progresiva de impozitare a veniturilor, a declarat joi ministrul Finantelor, Darius Valcov.

Rusia ar putea cheltui 90% din Fondul de Rezerva in urmatorii doi ani

Ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov, propune cheltuirea a 90% din Fondul de Rezerva pana la sfarsitul lui 2016. Potrivit Meduza. io, Rusia va cheltui in 2015 aproximativ 3,7 trilioane de ruble aproape 60 de miliarde de dolari) din totalul actual de 5,3 trilioane al Fondului. Ministrul a sugerat si investirea altor 1,15 trilioane de ruble in 2016. Conform acestor calcule, la sfarsitul lui 2016, va ramane un total de 519. 3 miliarde de ruble 8,3 miliarde de dolari) in Fondul de Rezerva rusesc.

Darius Valcov: Si daca am dori, nu am putea avea impozitare progresiva, bazele ANAF nu permit

Cel putin in urmatorii doi ani, nu vom avea impozitare progresiva, intrucat bazele ANAF nu sunt atat de bine dezvoltate incat sa suporte o astfel de taxare, a spus ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov. Domnia sa a declarat: Si daca am dori, nu am putea avea impozitare progresiva, cel putin in urmatorii doi ani, pentru ca bazele Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala nu sunt capabile sa suporte o astfel de impozitare.

Darius Valcov, despre PIB: in 10-12 ani, vrem ca Romania sa ajunga la un nivel care sa depaseasca media UE

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de la B1 TV ca doreste ca in maxim 12 ani sa duca PIB Romaniei la un nivel care sa fie peste media Uniunii Europene.

Darius Valcov: Vom lua in considerare TVA de 9% pentru lapte cand fermierii si producatorii ajung la consens

Guvernul va lua in considerare propunerea de aplicare a cotei de TVA de 9% si pentru lapte atunci cand va exista un consens intre fermieri si producatori, a declarat joi ministrul Finantelor, Darius Valcov. El .

VIDEO Darius Valcov despre noile redevente petroliere: Sistemul nou va fi propus de Guvern la sfarsitul lunii aprilie

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro ca si-a propus ca noul sistem de calcul al redeventelor sa fie prezentat in prima lectura in Guvern la finalul lunii aprilie. Va fi un proiect de lege, care odata adoptat de Guvern va fi trimis in Parlament.

Ministrul Finantelor prezinta joi noul Cod Fiscal in fata grupurilor parlamentare (VIDEO)

Ministrul Finantelor Darius Valcov va prezenta joi noul Cod Fiscal in fata grupurilor parlamentare. Ministerul de Finante a adunat peste 1. 000 de amendamente la noul cod Fiscal. Valcov a mai declarat ca vrea sa.

Valcov, despre TVA redus pentru lactate: Producatorii trebuie sa ajunga la un consens

Guvernul va lua in considerare propunerea de aplicare a cotei de TVA de 9% si pentru lapte atunci cand va exista un consens intre fermieri si producatori, a declarat joi ministrul Finantelor, Darius Valcov. El a precizat ca fermierii nu au dorit.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )