Libnet.ro
UNICEF

15:00

Valcov: Trecerea la impozitarea progresiva nu e posibila in urmatorii doi ani; ANAF nu are posibilitatea sa o aplice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Valcov: Trecerea la impozitarea progresiva nu e posibila in urmatorii doi ani; ANAF nu are posibilitatea sa o aplice

Guvernul nu are in vedere aplicarea impozitarii progresive in urmatorii doi ani, pentru ca ANAF nu poate, prin aplicatia pe care lucreaza, sa aplice o cota progresiva de impozitare a veniturilor, a declarat joi ministrul Finantelor, Darius Valcov. continuă pe Wall-Street Ro

Valcov: Trecerea la impozitarea progresiva nu este posibila in urmatorii doi ani

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat, joi, ca Guvernul nu are in vedere impozitarea progresiva in urmatorii doi ani, intrucat Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu are posibilitatea sa aplice o cota progresiva de impozitare a veniturilor, relateaza Mediafax.

Valcov: Nici macar teoretic nu putem discuta despre introducerea impozitarii progresive in urmatorii doi ani. ANAF nu are posibilitatea de a aplica un asemenea mecanism de impunere

Si daca am vrea sa trecem la impozitarea progresiva in urmatorii doi ani nu putem, pentru ca ANAF nu are posibilitatea si nici aplicatiile informatice necesare pentru a trece la aceasta impunere progresiva. Nu putem discuta despre impozitare progresiva nici la nivel teoretic, a spun joi ministrul Finantelor Darius Valcov, la o dezbatere pe marginea Codului Fiscal.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov: in urmatorii doi ani nu este posibila trecerea la impozitarea progresiva

Guvernul nu poate vorbi nici macar la nivel teoretic despre impozitarea progresiva. Motivul este unul tehnic: aplicatia ANAF, care nu permite acest lucru, potrivit declaratiei facute joi de ministrul Finantelor,.

Rusia ar putea cheltui 90% din Fondul de Rezerva in urmatorii doi ani

Ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov, propune cheltuirea a 90% din Fondul de Rezerva pana la sfarsitul lui 2016. Potrivit Meduza. io, Rusia va cheltui in 2015 aproximativ 3,7 trilioane de ruble aproape 60 de miliarde de dolari) din totalul actual de 5,3 trilioane al Fondului. Ministrul a sugerat si investirea altor 1,15 trilioane de ruble in 2016. Conform acestor calcule, la sfarsitul lui 2016, va ramane un total de 519. 3 miliarde de ruble 8,3 miliarde de dolari) in Fondul de Rezerva rusesc.

BERD va finanta, in urmatorii 5 ani, un program de sprijinire a IMM-urilor

Programul Small Business Support, care faciliteaza contactul intre intreprinderile Mici si Mijlocii si serviciile de consultanta in afaceri, prin consultanti locali sau experti internationali, va continua sa fie aplicat in Romania pentru urmatorii cinci ani, cu finantarea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD).

Condamnari in dosarul fraudarii BAC-ului in Mangalia. Seful comisiei, doi ani de inchisoare cu executare

Tribunalul Constanta a anuntat luni 2 martie, sentintele in cazul fraudei de la bacalaureat din Mangalia de acum doi ani. DNA trimisese in judecata 12 persoane, iar instanta a decis ca seful comisiei sa primeasca doi ani cu executare. Ceilalti inculpati au fost condamnati cu suspendare.

Condamnari in dosarul fraudarii bacalaureatului de la Mangalia. Seful comisiei, doi ani de inchisoare cu executare

Tribunalul Constanta a anuntat luni 2 martie, sentintele in cazul fraudei de la bacalaureat din Mangalia de acum doi ani. DNA trimisese in judecata 12 persoane, iar instanta a decis ca seful comisiei sa primeasca doi ani cu executare. Ceilalti inculpati au fost condamnati cu suspendare.

Anatol Matasaru, cel mai nonconformist protestatar, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare: Imagini de la cel mai atipic protest din fata Procuraturii (VIDEO)

In Republica Moldova tocmai a fost condamnat cel mai nonconformist si atipic protestatar. Anatol Matasaru a primit doi ani de inchisoare cu suspendare, cu o perioada de proba de trei ani, pentru ca, in 2013, a.

Sef din IPJ Vaslui, condamnat la doi ani inchisoare. Care este motivul

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale SAS) din Politia Judeteana Vaslui, comisarul-sef Grisa Mititelu, suspendat din functie, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei pentru refuzul testarii alcoolscopice in urma accidentarii unei tinere pe o trecere de pietoni, informeaza Mediafax.

Achizitionate acum doi ani, cu peste un milion de euro, ambele computerele tomograf ale SJU Braila s-au defectat recent, unul dupa altul

Cele doua computere tomograf ale Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Braila, achizitionate cu peste un milion de euro, din fonduri europene, in urma cu doi ani, pe vremea cand Gheorghe Bunea Stancu inca mai era presedinte in functie al Consiliului Judetean, s-au defectat in urma cu doua saptamani, iar problemele sunt atat de grave incat inca nu s-au putut face reparatiile necesare.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )