Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valentina Pelinel: Nu mai sunt singura, sunt cu bebelusul meu

Antena3 Antena3,
Valentina Pelinel: Nu mai sunt singura, sunt cu bebelusul meu

Valentina Pelinel a declarat, intr-un interviu pentru un videoblog ca este mai bine ca oricand, si asta pentru ca nu mai este singura, cu cu bebelusul ei. Valentina Pelinel a vorbit cu sinceritate despre tot ceea. continuă pe Antena3

Lovitura de gratie pentru Boureanu! Ce a spus Valentina Pelinel cu sinceritate: Este pentru prima data cand...

Valentina Pelinel a acceptat sa vorbeasca despre sarcina care a devenit interes national cand ea se astepta cel mai putin. Blonda recunoaste ca este pentru prima data cand a simtit ca vrea sa fie mama si ca abia asteapta.

Cum si unde va naste Valentina Pelinel

Valentina Pelinel aproape a decis unde va naste. Vedeta va deveni, pentru prima data, mama in primavara acestui an si spune ca si-ar dori sa nasca natural, daca medicii ii vor da unda verde in acest sens. Iata cate kilograme s-a ingrasat si ce mananca pe timpul sarcinii.

Valentina Pelinel, dezvaluire cutremuratoare legata de mama ei

In interviul acordat lui Cristi Brancu, pentru emisiunea Agentul VIPde la Antena Stars, Valentina Pelinel a vorbit despre sarcina ei, dar si despre un moment foarte dificil din viata familiei sale. intrebata.

Trei sectoare de drumuri nationale mai sunt inchise si autostrada A2, intre Fetesti si Drajna

ACTUALIZARE 17:46 Trei sectoare de drumuri nationale mai sunt inchise in prezent, respectiv DN 22A, intre localitatile Cataloi si Nicolae Balcescu, DN 22F, intre Horia si Nalbant, DN 3, intre Ostrov si Baneasa, precum si autostrada A2, intre Fetesti si Drajna, calea II, transmite un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

Ce i-a spus Valentina Pelinel lui Borcea, de ziua lui! L-a sunat, ieri, la Spitalul Jilava!

Cristi Borcea a implinit 46 de ani si, la spitalul Penitenciarului Jilava, au venit sa il vada copiii sai din prima casatorie. Juniorii afaceristului nu au fost singurii care s-au gandit la el, ci si Valentina.

Hipsterii nu mai sunt la moda in 2016. Care e noul model masculin

De cativa ani, obrazul barbatilor a fost foarte scump la vedere, in trend fiind barba. Mai scurta sau mai lunga, de hispter sau de om al cavernelor, aceasta a facut legea. Iata, insa, ca aceasta nu va mai fi la moda in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )