Libnet.ro
UNICEF

20:00

Valeriu Gheorghita: Au fost cateva stangacii in campania de vaccinare. Este prematur sa vorbim de esec sau de succes in momentul de fata (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Au fost cateva stangacii in campania de vaccinare. Este prematur sa vorbim de esec sau de succes in momentul de fata (VIDEO)

Vaccinarea in Romania pare sa fi inceput cu frana de mana trasa. Autoritatile nu au reusit pana acum ajunga la tinta de 20. 000 de persoane vaccinate pe zi asa cum si-a propus coordonatorul. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare. Cadrele didactice au prioritate la vaccinare pentru ca deservesc o activitate esentiala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat duminica seara ca redeschiderea scolilor nu poate fi conditionata de vaccinarea profesorilor. Personalul din.

VALERIU GHEORGHITA: Peste 90.000 de persoane programate la vaccinare pentru luna ianuarie, dar programarile continua

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a afirmat, duminica seara, ca pentru luna ianuarie sunt facute deja peste 90. 000 de programari pentru vaccinare, dar acestea continua. Pentru toata luna ianuarie, inclusiv transa din decembrie, vorbim de circa 750. 000 de doze, deci practic acest numar de doze este suficient pentru a acoperi prima etapa, a spus el.

Valeriu Gheorghita, dupa ce a fost vaccinat anti-COVID-19: Stiinta a triumfat. Vaccinarea reprezinta masura corecta, sigura, eficienta si rapida prin care putem impreuna sa revenim la normalitate (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat marti dimineata, dupa ce a fost vaccinat, ca acest moment este o dovada ca stiinta a triumfat si.

Valeriu Gheorghita: Peste 90.000 de persoane programate la vaccinare pentru luna ianuarie, dar programarile continua

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a afirmat, duminica seara, ca pentru luna ianuarie sunt facute deja peste 90. 000 de programari pentru vaccinare, dar acestea continua. Pentru toata luna ianuarie, inclusiv transa din decembrie, vorbim de circa 750. 000 de doze, deci practic acest numar de doze este suficient pentru a acoperi prima etapa, a spus el.

Valeriu Gheorghita: A doua etapa a campaniei de vaccinare - 4 milioane de persoane cu varsta peste 60 de ani si bolnavi cronici - va incepe dupa 15 ianuarie

A doua etapa a campaniei de vaccinare - ce vizeaza aproximativ 4 milioane de persoane cu varsta de peste 60 de ani si bolnavi cronici - ar urma sa inceapa dupa data de 15 ianuarie, a anuntat marti medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa. Pentru inceperea celei de-a treia etape, medicul Valeriu Gheorghita vede inceputul lunii aprilie ca termen realist.

Valeriu Gheorghita califica management defectuos decizia directorului centrului din Gaesti de a primi pe oricine vrea sa se vaccineze, pentru a nu irosi dozele care zaceau nefolosite

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a comentat situatia de la Gaesti, undedirectorul centrului de vaccinare a decis sa primeasca pe oricine doreste sa.

Valeriu Gheorghita: Peste 90.000 de persoane s-au programat la vaccinare pentru luna ianuarie. Programarile continua. Capacitatea de vaccinare ar putea sa atinga cel putin 140.000 de persoanezi

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 spune ca in perioada 31 decembrie 2 ianuarie, au aparut o serie de disfunctionalitati in desfasurarea campaniei de.

Vaccinul anti-COVID-19, distribuit in cutii de pizza la spitalul din Slobozia Valeriu Gheorghita: Cred ca acest lucru nu are legatura cu siguranta in care este transportat

Vaccinul impotriva COVID-19 a ajuns astazi la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia ambalat in cutii de pizza, scrie publicatia locala independentonline. ro, care a publicat si fotografii cu cutiile in care era ambalat vaccinul, pe care se poate vedea ca scrie pizza. intrebat de jurnalisti, medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat ca Nu stiu despre aceasta situatie, adaugand ca Cred ca acest lucru nu are legatura cu siguranta in care sunt transportate, este doar o modalitate in care sunt separate acele doze din pachetul initial, din modalitatea de ambalare initiala. Important este sa se respecte lantul de frig pentru ca ele nu sunt transportate efectiv in cutii de carton, ci sunt in cutii frigorifice cu data-loggere care monitorizeaza in permanenta temperatura.

Valeriu Gheorghita: Orizontul de timp pentru vaccinarea anti-COVID-19 a unei persoane tinere, fara boli cronice, este inceputul lunii aprilie

Orizontul de timp pentru vaccinarea impotriva COVID-19 a unei persoane tinere, fara boli cronice, este inceputul lunii aprilie, a anuntat marti medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )