Libnet.ro
UNICEF

20:30

Valeriu Gheorghita s-a vaccinat impotriva coronavirus: Este un moment pe care l-am asteptat de atatea luni!

Antena3 Antena3,
Valeriu Gheorghita s-a vaccinat impotriva coronavirus: Este un moment pe care l-am asteptat de atatea luni!

Medicul-militar, Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat, marti dimineata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila. continuă pe Antena3

Seful campaniei de vaccinare, despre situatia de la Gaesti: Important este ca acele persoane au fost vaccinate. Faptul ca nu s-au respectat procedurile reprezinta un management defectuos

Am luat si noi la cunostinta de situatia de la spitalul din Gaesti si pot sa va spun urmatoarele lucruri: faptul ca au fost vaccinate astazi persoane care nu apartin etapei 1 nu este o tragedie. Pana la urma important este ca au fost vaccinate. Faptul ca nu s-au respectat procedurile si anume beneficiarii vaccinurilor sa fie cei din etapa 1, asa cum prevede strategia, pentru ca nu intamplator aceasta etapizare a fost facuta tocmai pentru a echilibra disponibilitatea reala a vaccinurilor cu persoanele care au cea mai mare nevoie sa fie vaccinate in aceasta perioada, acest aspect urmeaza sa fie verificat. Din acest punct de vedere vorbim local de un management defectuos, a spus marti presedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2 CNCAV), Valeriu Gheorghita, intr-o conferinta de presa.

VIDEO Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat impotriva COVID-19

Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat marti impotriva COVID-19. De la debutul campaniei de vacciare, in 27 decembrie, s-au vaccinat putin peste 25. 500 de cadre medicale, tinta autoritatilor fiind ca media zilnica sa ajunga la 20. 000 de persoane imunizate.

Valeriu Gheorghita, dupa ce a fost vaccinat anti-COVID-19: Stiinta a triumfat. Vaccinarea reprezinta masura corecta, sigura, eficienta si rapida prin care putem impreuna sa revenim la normalitate (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat marti dimineata, dupa ce a fost vaccinat, ca acest moment este o dovada ca stiinta a triumfat si.

VALERIU GHEORGHITA S-A VACCINAT IMPOTRIVA COVID: E timpul sa reducem consecintele negative ale acestei pandemii

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a facut in aceasta dimineata prima doza a vaccinului COVID, in centrul de vaccinare amenajat in policlinica Spitalului Militar Central din Bucuresti, relateaza Digi24.

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat anti-COVID-19

Colonel medic dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare si medic primar boli infectioase la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Carol Davila, s-a vaccinat marti impotriva COVID-19.

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei din Romania, s-a vaccinat anti-COVID la Spitalul Militar (VIDEO)

In aceasta dimineata, medicul Valeriu Gheorghita s-a vaccinat impotriva COVID-19 cu prima doza a serului de la Pfizer si BioNTech, utilizat in prezent pentru imunizarea populatiei din tara noastra. in.

Ce risca managerul Spitalului Gaesti dupa ce a anuntat ca vaccineaza pe cine doreste. Reactia lui Valeriu Gheorghita

Managerul spitalului Gaesti, Laurentiu Belusica, se poate astepta la consecinte dupa ce a anuntat ca in unitatea pe care o conduce orice doritor poate fi vaccinat impotriva coronavirusului.

Coordonatorul programului de imunizare, Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat in direct

Coordonatorul programului de imunizare anti - Covid, medicul Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat in dir.

Lt. col. dr. Valeriu Gheorghita, seful campaniei de vaccinare: Dupa 15 ianuarie ar putea incepe a doua etapa

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, lt. col. dr. Valeriu Gheorghita a anuntat ca a doua etapa a vaccinarii, respectiv vaccinarea persoanelor vulnerabile, ar putea incepe dupa 15 ianuarie.

Ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Cum toata lumea isi indreapta acum atentia spre imunizarea pentru coronavirus, coordonatorul campaniei a explicat ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei. Cate persoane vor vaccinate pe zi in Romania, imunizarea pentru COVID-19 a cadrelor medicale din linina intai cu lupta impotriva coronavirusului a inceput pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )