Libnet.ro
UNICEF

07:00

Valeriu Strelet: Organizatorii protestelor din PMAN vor sa distruga totul

Adevărul Adevărul,
Valeriu Strelet: Organizatorii protestelor din PMAN vor sa distruga totul

Valeriu Strelet sustine ca este gata sa se intalneasca cu protestatarii chiar azi, insa nu vede motive ca sa demisioneze. continuă pe Adevărul

De ce au refuzat protestatarii sa se intalneasca cu premierul Valeriu Strelet

Organizatorii protestelor din PMAN sustin ca au refuzat sa se intalneasca cu premierul Valeriu Strelet, duminica, 6 iulie, intrucat acesta i-a chemat la Ministerul Agriculturii.

Experti: Protestatarii din centrul Chisinaului au fost nerespectuosi cu prim-ministrul Valeriu Strelet

Protestatarii au avut un comportament lipsit de respect fata de premierul Valeriu Strelet, in timp ce acesta a actionat corect in raport cu oamenii care se afla deja de trei zile in Piata Marii Adunari Nationale, transmite IPN.

Premierul Valeriu Strelet, despre oferta companiei Kroll. Prea multi bani pentru faza de recuperare

Prim-ministrul Valeriu Strelet a adeclarat astazi dupa sedinta Comitetului National de Stabilitate Financiara ca asteapta mai multe raspunsuri de la compania Kroll pentru a decide daca va fi semnat un contract pentru faza a doua a investigatiei privind furtul miliardului.

Protestatarii sunt siguri de victorie. Nu va fi niciun Maidan, guvernantii vor pleca

Organizatorii protestelor din Piata Marii Adunari Nationale sunt siguri ca actualii guvernanti vor pleca din fruntea statului, iar daca revendicarile oamenilor nu vor fi luate in seama, vor urma proteste in toata tara.

Domeniile in care companiile din Romania vor face angajari pe final de 2015

Un procent de 19% dintre angajatorii romani vor sa angajeze in ultimele trei luni care au mai ramas din 2015, arata cea mai recenta editie a studiul Manpower privind Perspectivele de Angajare de Forta de Munca. Iata cele mai dinamice piete ale fortei.

Comisiile pentru afaceri europene din Parlament vor dezbate criza imigrantilor

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Camera Deputatilor si Senat, impreuna cu reprezentantii comisiilor pentru politica externa, aparare si ordine publica si reprezentantii Comisiei speciale comune pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, vor dezbate, maine, problema migratiei in Uniunea Europeana si criza imigrantilor din Europa, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Preotii din Arges vor sa alimenteze manastirile cu centrala cumparata de la Hidroelectrica

Scopul achizitionarii microhidrocentralei Calugarita de la Hidroelectrica este de a alimenta cele peste 700 de unitati din subordinea Arhiepiscopiei Argesului si Muscelul, respectiv manastiri, schituri, parohii, a declarat pentru Mediafax , preotul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )