Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vanghelie a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 5

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanghelie a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 5

Prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, spune ca Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 5, pe care o ocupa de 15 ani. continuă pe Ziarul Bursa

Marian Vanghelie a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 5

Nicolae Petrovan, prefectul Municipiului Bucuresti, a declarat luni ca l-a suspendat printr-un ordin din functia de primar al Sectorului 5 pe Marian Vanghelie, aflat in arest preventiv de trei saptamani pentru fapte de coruptie. Atributiile primarului vor fi preluate de viceprimar, iar daca va fi condamnat definitiv se vor organiza alegeri anticipate.

Prefectul Capitalei sustine ca Marian Vanghelie a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 5

Prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, a declarat la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca Marian Vanghelie a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 5.

VIDEO Radu Mazare a fost suspendat din functia de primar al Constantei

Radu Mazare, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, a fost suspendat de catre prefectul judetului Constanta din functia de primar al Constantei, pe care o ocupa de 15 ani, anunta Mediafax.

Radu Mazare a fost suspendat din functia de primar al orasului Constanta

Prefectul judetului Constanta Constantin Ion a emis astazi ordinul prin care il suspenda pe Radu Mazare din functia de primar al orasului, pe care o ocupa de 15 ani, potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanta.

Marian Vanghelie, suspendat din functia de primar al Sectorului 5

Prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, spune ca Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 5, pe care o ocupa de 15 ani.

Marian Vanghelie, suspendat din functia de primar al Sectorului 5

Prefectul Paul Petrovan l-a suspendat din functia de primar al Sectorului 5 din Capitala pe Marian Vanghelie, pana la finalizarea anchetei din dosarul in care Vanghelie este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, potrivit surselor din presa.

Radu Mazare, suspendat din functia de primar printr-un ordin emis de prefect

Radu Mazare, care se afla in arestul central al Politiei Capitalei, a fost suspendat din functia de primar, pe care o ocupa de 15 ani. El a fost suspendat de catre prefectul judetului Constanta, Constantin.

Marian Vanghelie, SUSPENDAT din functia de primar al Sectorului 5

Marian Vanghelie a fost suspendat, luni, din functia de primar al Sectorului 5, de catre institutia Prefectului. Stire in curs de actualizare.

Marian Vanghelie, suspendat de la Primaria sectorului 5

Marian Vanghelie a fost suspendat de la Primaria Sectorului 5. Decizia a fost confirmata de prefectul Capitalei, informeaza B1 TV. Si primarul Constantei, Radu Mazare a fost suspendat luni din functia de primar.

Primarul Constantei, Radu Mazare, SUSPENDAT din functie dupa ce a fost arestat

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost suspendat din functia pe care o detinede 15 ani, dupa ce pe numele sau a fost emis mandat de arestare preventiva, a decisprefectului judetului, potrivit unui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )