Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut cu circa 60%

Antena3 Antena3,
Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut cu circa 60%

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au crescut in primele zece luni ale anului cu 9,51%, fiind pentru prima data din 2007 cand s-au livrat peste doua milioane de vehicule 2. 910 unitati), si tot in. continuă pe Antena3

Cati bani a incasat Marea Britanie de pe urma romanilor. Se ridica la suma 20 de miliarde

Marea Britanie a colectat taxe in valoare de circa 5 miliarde de lire sterline 6,37 miliarde de euro) de la imigrantii din 10 state est-europene, inclusiv din Romania, in perioada 2000-2011, cu 12% peste nivelul.

MAREA BRITANIE: Banii dati unei cersetoare din Romania de catre liderul opozitiei naste controverse in Regat

Rebeca S. a fost filmata in timp ce ii cerea bani, saptamana trecuta, in orasul Manchester, lui Ed Miliband, liderul Partidului Laburist, principala formatiune a opozitiei britanice. Daily Mail a relatat ca Rebeca S. are 14 ani si a venit in Marea Britanie din Romania, acum doi ani. Fata nu merge la scoala, ocupandu-se cu cersetoria.

Scolile din Marea Britanie cauta elevi romani

In 22 noiembrie, copiii si tinerii care vor sa studieze in Marea Britanie pot participa la un targ educational organizat la British Council.

Prima EXPOZITIE de arta a artistilor nord-coreeni, in Marea Britanie. Iata cateva dintre tablourile expuse

Ambasada Coreei de Nord in Marea Britanie a gazduit, zilele acestea, prima expozitie de arta plastica si fotografie, scrie independent. co. uk, care publica cateva dintre fotografiile facute cu aceasta.

GECAD Group lanseaza in Marea Britanie DoggyCo, un magazin online dedicat iubitorilor de caini

Dupa o serie de investitii in companii high-tech, GECAD Group lanseaza in Marea Britanie un nou proiect eCommerce: DoggyCo , magazin online dedicat iubitorilor de caini.

Merkel ameninta Marea Britanie ca nu va tolera o politica anti-imigrationista

Cancelarul german Angela Merkel i-ar fi dat de inteles premierului britanic David Cameron ca nu va accepta impunerea unor politici in Marea Britanie care sa limiteze accesul imigrantilor, relateaza editia online de duminica a publicatiei der Spiegel.

Faze Tari: Au aterizat de urgenta dupa ce a explodat toaleta avionului; Un barbat din Marea Britanie nu a mai purtat pantofi sau sosete de 50 de ani; Scena de groaza! A intrat goala in biserica, cu un prunc in brate

I-au scos din burta un peste viu de 60 cm. Chirurgii unui spital din Brazilia au fost socati sa gaseasca in sistemul digestiv al unui pacient un peste rapitor viu. Cat costa o partida de sex cu o virgina!Virginitatea este la mare pret in Cambodgia si in alte tari asiatice, astfel ca numerosi barbati sunt dispusi.

Vanzarile Dacia in Germania au urcat cu 8,6% in primele zece luni ale anului

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au avansat in primele zece luni a anului cu 8,6%, la 41. 741 de unitati, informeaza Mediafax. Comparativ cu ritmul de crestere al pietei, care este de 3%, cel.

Drum fara intoarcere! Marea Britanie ar putea fi EXCLUSA din UE daca insista cu limitarea drepturilor emigrantilor

Cancelarul Germanie, Angela Merkel, l-a avertizat pe premierul britanic, David Cameron, ca daca administratia de la Londra continua sa insiste in introducerea unor restrictii pentru emigrantii din UE, Marea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )