Libnet.ro
UNICEF

06:00

Varianta finala a Codului Fiscal: Ce taxe cresc, ce taxe scad si care sunt relaxarile de taxe amanate pentru 2017

B1 B1,
Varianta finala a Codului Fiscal: Ce taxe cresc, ce taxe scad si care sunt relaxarile de taxe amanate pentru 2017

Noul Cod Fiscal a obtinut joi votul deputatilor, urmand sa ajunga iar pe masa presedintelui Klaus Iohannis, pentru promulgare. Proiectul ce urmeaza sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2016 aduce masuri de. continuă pe B1

Victor Ponta: Masurile Codului Fiscal ar putea fi devansate

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa adoptarea Codului Fiscal de catre Senat, ca masurile Codului Fiscal al putea fi devansate. Astfel, supracciza si taxa pe stalp ar putea intra in vigoare inainte de 2017.

Victor Ponta ii da replica lui Dan Voiculescu pe tema Codului Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, referitor la atacul lui Dan Voiculescu pe marginea Codului Fiscal, ca nu il surprinde, din contra chiar, il distreaza.

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se.

Noul Cod Fiscal. Taxe mai mari pentru PFA si pentru cei care obtin venituri din activitati independente

Noul Cod Fiscal adoptat marti in Senat prevede amanarea pentru 2017 a unor masuri de relaxare fiscala, dar si a unor facilitati pentru cei care obtin venituri din activitati independente. Adevarul iti arata ce taxe trebuie sa achite persoanele fizice autorizate si cele care obtin venituri din activitati independente.

Castigul Codului Fiscal: responsabilitatea politica

Sunt cateva luni bune de cand noul proiect de Cod Fiscal tine capul de afis in dezbaterea publica. Din fericire, principalele forte politice au putut ajunge la un consens care sa se traduca printr-un pachet legislativ sustenabil, realist si neatins de patima populismului.

Amendamentele aduse Codului fiscal, adoptate de Comisia de buget din Senat

Comisia de buget a Senatului a adoptat, ieri, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice de saptamana trecuta, printre acestea aflandu-se si reducerea etapizata a TVA - la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )