Libnet.ro
UNICEF

23:31

Vasile Blaga: Se impune demisia de onoare a ministrului Stroe pentru ca interventia in Apuseni trebuia coordonata de MAI

B1 B1,
Vasile Blaga: Se impune demisia de onoare a ministrului Stroe pentru ca interventia in Apuseni trebuia coordonata de MAI

Presedintele PDL Vasile Blaga a cerut, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, demisia de onoare a ministrului de Interne dupa modul in care a fost gestionata. continuă pe B1

Presedintele PMP Satu Mare cere demisia ministrului Stroe, pentru incapacitatea cu care a gestionat accidentul aviatic

Presedintele Partidului Miscarea Populara Satu Mare, Laura Bota cere demisia ministrului de Interne Radu Stroe pentru incapacitatea institutionala si morala de a gestiona situatia de criza aparuta in urma accidentului aviatic produs luni in Muntii Apuseni.

Vasile Blaga: Raportul MCV va fi unul prost pentru Romania, ne va indeparta si mai mult de Schengen

Presedintele PDL, Vasile Blaga, este de parere ca Raportul MCV va fi prost pentru Romania si va indeparta tara si mai mult de Schengen, din cauza modificarilor la Codul penal. in plus, Blaga crede ca.

Antonescu: Nu i-am cerut demisia lui Radu Stroe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca nu i-a cerut demisia lui Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne.

Vasile Blaga: PDL le cere lui Ponta si Antonescu sa reinceapa de la zero discutiile privind revizuirea Constitutiei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, luni, ca partidul sau le cere liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, sa reinceapa de la zero discutiile vizand procesul de revizuire a Constitutiei,.

Partidul Miscarea Populara cere demisia ministrului Stroe, ca urmare a tragediei aviatice din Muntii Apuseni

Partidul Miscarea Populara cere demisia ministrului de Interne Radu Stroe, ca urmare a tragediei aviatice din judetul Cluj. Reprezentantii PMP sustin ca actiunea pentru salvarea supravietuitorilor a demonstrat.

Crin Antonescu: Sustin deciziile premierului. Nu s-a propus demisia lui Radu Stroe

Liderul liberal Crin Antonescu, care a participat la sedinta de miercuri dimineata de la Guvern pe tema raportului preliminar intocmit in urma accidentului aviatic din Apuseni, a declarat ca in aceasta sedinta prim-ministrul nu a propus demisia ministrului de Interne Radu Stroe, asa cum s-a vehiculat in presa, si ca sustine deciziile lui Victor Ponta.

Blaga: Raportul MCV va fi prost pentru Romania

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, astazi, ca Raportul MCV va fi prost pentru Romania si va indeparta tara si mai mult de Schengen, din cauza modificarilor la Codul penal, dar si a faptului ca premierul Victor Ponta nu i-a apostrofat pe cei din PSD Constanta care au cerut desfiintarea Directiei Nationale Anticoruptie DNA), arata sursele de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )