Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasluiul sub cod galben de ninsoare si viscol. Autoritatile sunt in alerta

Adevărul Adevărul,
Vasluiul sub cod galben de ninsoare si viscol. Autoritatile sunt in alerta

Judetul Vaslui se afla sub atentionare codului galben de viscol si ninsoare, incepand cu joi, 5 ianuarie, ora 22, pana sambata, 7 ianuarie, ora 10. continuă pe Adevărul

Vin ninsorile! Cod galben de ninsoare si viscol in Oltenia si in Gorj

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare de Cod Galben si Portocaliu pentru ninsori insemnate cantitativ si local viscolite. Judetul Gorj si Oltenia se afla in zona de avertizare cu Cod Galben.

Municipiul Bucuresti si 26 de judete, sub cod galben si portocaliu de ninsoare. Reporter RL: Mai multe strazi din Capitala nu au fost deszapezite. in curand, inregistrare cu utilajele de deszapezire parcate in fata Guvernului |FOTO

Bucurestiul si 26 de judete din tara sunt, incepand de joi seara, sub cod galben si portocaliu de ninsori. Reporterul RL aflat in oras a constatat ca, in Sectorul 6, pe stradute laterale si Bulevardul Maniu nu sunt utilaje de deszapezire. Astfel, circulatia de desfasoara cu dificultate.

Peste 6.500 de politisti vor actiona suplimentar in Bucuresti si in judetele sub cod galben si portocaliu de viscol

Peste 6. 500 de politisti vor actiona suplimentar fata de efectivul curent in Bucuresti si in 25 de judete aflate sub avertizare de cod galben si cod portocaliu de ninsori insemnate cantitativ si viscol puternic, pentru prevenirea si gestionarea situatiilor de risc, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

Judetele Bihor, Timis si Arad, sub Cod galben de vant puternic, pana la ora 12:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit vineri atentionarea nowcasting Cod galben de vant puternic pentru judetele Bihor, Timis si Arad, pana la ora 12:00. In acele zone se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge si depasi viteze de 55-60 km/ora.

Cod galben de ninsori si viscol in Bacau. Vremea se schimba radical in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o avertizare de cod galben de ninsori incepand din aceasta seara. Vor fi afectate judetele din Dobrogea, din estul Munteniei dar si din cea mai mare parte a Moldovei. Pentru o parte din judete, meteorologii au anuntat cod portocaliu de ninsori, viscol puternic si scaderea temperaturii pana la -25 de grade.

Romania poate intra sub cod rosu de viscol si ninsori. Ministerul de Interne a convocat comandamentul de iarna

In Romania s-ar putea declara, in urmatoarele ore, un cod rosu de viscol si ninsori, a declarat, joi, Elena Mateescu, directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie.

Cod rosu de viscol in doua judete

ACTUALIZARE 17:50 50 de masini, blocate pe A2 50 de masini au fost surprinse de viscol si sunt blocate pe autostrada A2. Printre acestea se afla si un microbuz cu 9 persoane, ramas blocat de cateva ore la kilometrul 77, relateaza Digi24 *ACTUALIZARE 17:21 Meteorologii au prelungit codul portocaliu de viscol pentru opt judete pana la ora 23. in Bucuresti si in 19 judete este cod galben, pana la aceeasi ora. * ACTUALIZARE 17:05 E-Distributie Muntenia: Mai este afectata alimentarea cu energie electrica intr-o singura localitate din judetul Giurgiu * ACTUALIZARE 16:30 Societatea de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord: 53 de localitati afectate, din judetele Braila, Buzau si Galati *ACTUALIZARE 16:17 Doar judetele Constanta si Tulcea mai sunt sub cod rosu pana la ora 18:00. * ACTUALIZARE 16:10 Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti: 10 curse anulate pe aeroporturile Henri Coanda si Aurel Vlaicu * ACTUALIZARE 15:10 Enel Distributie Dobrogea intervine pentru realimentarea cu energie electrica a 153 de localitati afectate de viscol * ACTUALIZARE 14:50 Enel Distributie Muntenia: in judetul Ilfov nu mai exista localitati nealimentate; in Giurgiu numarul localitatilor afectate a crescut la 11 *ACTUALIZARE 14:16 Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a revizuit codul rosu de viscol. * ACTUALIZARE 13:45 Enel Distributie Muntenia: Alimentarea cu energie electrica, afectata in 6 localitati si Bucuresti, pe fondul conditiilor meteo *ACTUALIZARE 13:03 CFR Calatori a anulat 60 de trenuri InterRegio si Regio *ACTUALIZARE 12:50 MApN: Militari constanteni intervin in zonele afectate de caderile masive de zapada *ACTUALIZARE 11:25 CNAB: Traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna pe cele doua aeroporturi ale Capitalei *ACTUALIZARE 11:18 E-Distributie Muntenia: O linie electrica de medie tensiune nealimentata total si 8 partial, la ora 10:00 *ACTUALIZARE 10:53 Drumurile nationale din judetul Tulcea, inchise *ACTUALIZARE 10:11 Sunt http://www. politiaromana. ro/ro/info-trafic/situatia-traficului-la-ora-8-451483685066inchise Autostrada Soarelui si 50 de drumuri nationale din 9 judete *ACTUALIZARE 10:08 Codul rosu de viscol a fost prelungit si extins *ACTUALIZARE 10:00 E-Distributie Muntenia: Avarii in judetele Ilfov si Giurgiu *ACTUALIZARE 09:47 Soseaua de centura a Capitalei este blocata *ACTUALIZARE 09:41 ANM: Cod galben de viscol in judetele Bihor, Timis si Arad *ACTUALIZARE 09:13 CFR Calatori a anulat 41 de trenuri *ACTUALIZARE 08:44 Cod rosu de viscol in judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea *ACTUALIZARE 08:31 Infotrafic: Sunt inchise A2 si drumuri judetene din 9 judete.

FOTOGALERIE Capitala sub cod portocaliu de viscol - cum arata marile bulevarde, strazile secundare si trotuarele

In Bucuresti ninge de joi seara, iar orasul se afla sub cod portocaliu de ninsoare, fiind anuntate precipitatii pana vineri, la ora 20. In aceasta dimineata, pe bulevardele principale se circula in conditii de iarna, nefiind blocaje in intersectii, potrivit datelor furnizate de Politia Rutiera. Pe strazile secundare s-a intervenit putin sau deloc, la fel si in statiile RATB si la trecerile de pietoni. Nici trotuarele nu sunt deszapezite, insa aici este treaba cetatenilor, fiecare fiind obligat sa-si faca curat in fata casei. Daca sunteti nemultumiti de felul in care se face deszapezirea in Capitala, va rugam sa ne trimiteti informatii si imagini cu strazile/trotuarele/statiile RATB blocate.

Comandament de IARNA la M.A.I.: Romania, SUB COD PORTOCALIU DE NINSORI SI VISCOL (VIDEO, FOTO)

Noul ministru al Internelor a convocat comandamentul de iarna, dupa ce ANM a anuntat ca vremea se raceste puternic de joi seara. Potrivit meteorologilor, Romania va fi pana in weekend sub cod de.

VIDEO. Romania poate intra sub cod rosu de viscol si ninsori. Ministerul de Interne a convocat comandamentul de iarna

Noul ministru de Interne, Carmen Dan, a confirmat, la comandamentul de iarna de joi, ca ar putea fi declarat codul rosu in patru judete ale Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )