Libnet.ro
UNICEF

17:00

Venezuela denunta lovitura de stat din Ucraina. Presedintele Maduro utilizeaza acelasi tip de discurs ca Putin

Adevărul Adevărul,
Venezuela denunta lovitura de stat din Ucraina. Presedintele Maduro utilizeaza acelasi tip de discurs ca Putin

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a criticat vineri, intr-un comunicat emis de , lovitura de stat sustinuta de Statele Unite si aliatii lor din NATO in Ucraina, actiune impotriva fostului presedintelui Viktor Ianukovici, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Venezuela denunta lovitura de stat din Ucraina. Presedintele Maduro utilizeaza acelasi tip de discurs ca si Vladimir Putin

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a criticat vineri, intr-un comunicat emis de , lovitura de stat sustinuta de Statele Unite si aliatii lor din NATO in Ucraina, actiune impotriva fostului presedintelui Viktor Ianukovici, relateaza AFP.

Criza din Ucraina: Observatorii OSCE au fost blocati din nou sa intre in Crimeea / Gazprom ameninta Ucraina ca va inceta furnizarea gazelor / Venezuela denunta o lovitura de stat in Ucraina

Criza din Ucraina continua, dupa ce puterile occidentale au adoptat o serie de sanctiuni prin care sa puna presiune pe Moscova. La Bruxelles, liderii UE au decis sanctiuni politice si suspendarea negocierilor cu Rusia privind acordul de vize, iar Casa Alba a anuntat ca adopta sanctiuni si restrictii de viza impotriva unor persoane si entitati responsabile de punerea in pericol a suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucraine. Totul in timp ce in Crimeea observatorii OSCE au fost blocati de persoane inarmate, iar parlamentul regional a decis un referendum pentru alipirea la Rusia. In acelasi timp, fortele americane au anuntat ca trimit avioane de vanatoare in Polonia si Lituania, iar in portul Constanta va ajunge distrugatorul USS Truxtun. Intre timp, presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a criticat vineri, intr-un comunicat, lovitura de stat sustinuta de Statele Unite si aliatii lor din NATO in Ucraina impotriva presedintelui inlaturat de la putere Viktor Ianukovici.

Basescu, joi, la reuniunea Consiliului European privind criza din Ucraina.

Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern din UE urmeaza sa aiba si discutii cu premierul ucrainean Arseni Iateniuk, relateaza Mediafax. Potrivit anuntului de presa transmis de Administratia Prezidentiala, presedintele Basescu va sustine o declaratie de presa, inainte de plecarea spre Bruxelles, la ora 9. 00, la Salonul oficial al Aeroportului International Henri Coanda. Citeste .

Traian Basescu participa astazi la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina

Presedintele Traian Basescu participa, astazi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern din UE urmeaza sa aiba si discutii cu premierul ucrainean Arseni Iateniuk.

Basescu, la finalul Consiliului European: Romania participa cu personal la misiunea OSCE din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, dupa Consiliul European de la Bruxelles, ca Romania are un rol in rezolvarea situatiei din Ucraina, in acest sens aproband in timpul Consiliului participarea cu.

Presedintele Basescu participa joi la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina

Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern din UE urmeaza sa aiba si discutii cu premierul.

SUA neaga ca ar fi ajuns la un acord cu Rusia privind criza din Ucraina.

Statele Unite nu au ajuns la un acord cu Rusia pentru depasirea crizei din Ucraina, declara un oficial de rang inalt de la Departamentul de Stat, contrazicandu-l pe ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Prima intalnire Kerry - Lavrov: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile din 21 februarie Nu s-a ajuns la niciun acord si nu se va ajunge niciodata fara o implicare directa a Guvernului ucrainean, a afirmat oficialul american.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Vicepremierul Crimeei sustine ca fortele ucrainene din peninsula vor fi considerate forte de ocupatie / Herman Van Rompuy: UE intentioneaza sa semneze Acordul de asociere cu Ucraina inaintea alegerilor

Uniunea Europeana a adoptat o serie de sanctiuni politice impotriva Rusiei, suspendand negocierile pe tema acordului privind vizele si amenintand cu masuri economice daca situatia din Ucraina nu se va imbunatati. Uniunea Europeana intentioneaza sa semneze Acordul de asociere cu Ucraina inaintea alegerilor, anunta presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. --- Ora 02:30 Putin, despre declaratiile lui Obama: Situatia din Ucraina nu ar trebui sa afecteze relatiile dintre cele doua tari AFP)Ora 01:00 SUA au solicitat Moscovei sa faciliteze intrarea observatorilor internationali in Crimeea si au denuntat referendumul de unificare cu Rusia, dupa o noua intalnire neconcludenta a Consiliului de Securitate al ONU. Ora 23:30 Camera Reprezentantilor din SUA a aprobat planul de ajutor financiar pentru Ucraina.

VIDEO / FOTO Criza din Ucraina: Proteste si ciocniri la Donetsk / Comisia Europeana anunta un ajutor financiar pentru Ucraina de 11 miliarde euro / OSCE: 35 de militari neinarmati vor fi trimisi in Ucraina pentru a analiza situatia

Criza din Ucraina continua, in timp ce puterile occidentale continua sa puna presiune pe Moscova acuzand-o de cautarea unui pretext pentru a invada Ucraina, inainte de o intalnire tete-a-tete, miercuri, la Paris, intre liderii diplomatiei ruse si americane. Fortele militare rusesti continua sa ocupe Crimeea, dupa ce in urma cu o zi o coloana de soldati ucraineni neinarmati a confruntat militarii rusi care ocupau baza aeriana de la Belbek, de langa Sevastopol. Astfel s-au auzit primele focuri de arma de la inceputul conflictului din Crimeea, trase de militarii rusi in aer in semn de avertizare. --------------Ora 01:45O jurnalista americana angajata a postului Russia Today - America a demisionat miercuri in direct, pentru a protesta impotriva politicii Kremlinului in Ucraina. Ora 23:35 SUA si Rusia au convenit sa continue discutiile intense asupra crizei din Ucraina, a precizat seful diplomatiei americane, John Kerry, citat de AFP. Ora 23:15 VIDEO Sediul administratiei din Donetsk a fost ocupat din nou de pro-rusi, ciocniri intre partizanii si adversarii apropierii de Rusia Ora 21:46 Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel au discutat miercuri scenarii care pot conduce la o normalizare a situatiei din Ucraina - KremlinOra 21. 00 NATO a decis miercuri sa-si intensifice cooperarea cu Ucraina si sa o revizuiasca pe cea cu Rusia, prin suspendarea unor initiative comune NATO-Rusia, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen.

Jose Manuel Barroso vrea rezolvarea crizei din Ucraina prin solutii pasnice.

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, insista asupra unei solutii pasnice pentru rezolvarea crizei din Ucraina. El a declarat la Atena ca Europa nu vrea o confruntare pe acest subiect, conform Mediafax. Rostind cuvantul pace de cel putin zece ori, Barroso, care participa la Atena la cel de-al saselea summit al regiunilor si oraselor, a explicat ca scopul Uniunii Europene pentru Ucraina este foarte clar: este pace, stabilitate si prosperitate. Nu avem nicio ambitie .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )