Libnet.ro
UNICEF

07:30

A venit toamna, dar vremea se incalzeste. Prognoza meteo pentru week-end

Antena3 Antena3,
A venit toamna, dar vremea se incalzeste. Prognoza meteo pentru week-end

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor, pana la sfarsitul saptamanii, informeaza ANM. Vineri, cerul va fi variabil, cu unele innorari, indeosebi. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru 2 saptamani: Vremea ramane calda, cu precipitatii moderate

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor pentru intervalul 29 august -11 septembrie si potrivit datelor vremea continua sa ramana calda cu precipitatii moderate, o usoara racire fiind prognozata pentru sfarsitul intervalului, transmite Mediafax.

Prognoza meteo: vremea pe 3 luni. Cat mai tine caldura, in ce regiuni ploua cu galeata si cat de frig va fi in noiembrie

O toamna calda si frumoasa. Acesta este concluzia meteorologilor pentru urmatoarele trei luni. Specialistii estimeaza o vreme mai calda decat in mod normal in luna septembrie, in special in sud-estul tarii, si in octombrie in majoritatea regiunilor, reiese din prognoza de specialitate valabila pentru intervalul septembrie - noiembrie 2016, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni. Temperaturi peste medie in majoritatea regiunilor

Temperaturile in urmatoarele trei luni vor fi peste medie, sustin specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), care au intocmit prognoza pentru intervalul septembrie - noiembrie 2015. Acestia afirma ca vremea va fi mai calda decat in mod normal, in special in lunile septembrie si octombrie.

in majoritatea zonelor tarii, vremea va fi calduroasa. Vezi prognoza meteo

In majoritatea zonelor tarii, vremea va fi calduroasa, cerul va fi variabil la senin, iar vantul slab. Exceptie vor face Dobrogea, Muntenia, zona Carpatilor de Curbura si estul Carpatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )