Libnet.ro
UNICEF

20:00

Veniturile ANAF au crescut cu 7% in primele 11 luni ale anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Veniturile ANAF au crescut cu 7% in primele 11 luni ale anului

ANAF a colectat in primele 11 luni venituri de 180,57 miliarde lei, cu 7% 12,15 miliarde lei) mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, in principal datorita actiunilor de combatere a evaziunii fiscale, inregistrand cresteri pe toate categoriile, cu exceptia bugetului asigurarilor sociale, potrivit unui comunicat de presa al Agentiei trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

incasarile ANAF au crescut cu 7% la 11 luni din 2015

Dupa primele 11 luni din acest an, incasarile ANAF au fost cu 7% mai mari ca in aceeasi perioada din 2014, in valoare de 180,57 miliarde de lei +12,15 mld lei in cifre absolute), se arata intr-un comunicat transmis de ANAF.

Epson: Clientii sunt pretentiosi, iar criteriul principal de achizitie nu mai este pretul

Vanzarile de videoproiectoare Epson au crescut cu circa 140% in primele noua luni ale anului, compania inregistrand in aceasta perioada o cota de piata de 23% in volum si 24% in valoare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Simona Decuseara, manager de.

Companiile de asigurari au subscris prime brute in crestere cu 7,4%, in primele 9 luni

Primele brute subscrise PBS) pe piata asigurarilor din Romania au inregistrat, in primele noua luni ale anului curent, valoarea de 6,33 miliarde lei, in crestere cu 7,41% fata de perioada similara a anului 2014, transmite un comunicat de presa al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) trimis redactiei.

Cristian Parvan, AOAR: Este greu de acceptat ca importul sa fie mai mare decat exportul

Produsul Intern Brut estimat pentru primele 9 luni ale anului curent a urcat la aproximativ 498,5 miliarde lei, in crestere cu 3,7% serie bruta), fata de perioada similara din 2014, conform unui comunicat al Institutului National de Statistica.

Romanii cumpara mai multe masini: vanzarile auto au crescut cu 18% in primele zece luni

Afacerile din comertul cu autovehicule si motociclete au crescut in primele zece luni cu 9,2% ca serie ajustata, impulsionate de vanzarile de autovehicule, mai mari cu aproape 18%, si de vanzarile si reparatiile moto, care au avansat cu 15%, potrivit datelor Institului National de Statistica INS).

Comertul cu autovehicule si motociclete a crescut, in primele 10 luni, cu 8,9% fatade anul 2014

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut, in primele 10 luni din acest an, fata de perioada similara din 2014, atat ca serie bruta cu 8,9%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 9,2%, reiese din datele publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

Comertul cu autovehicule si motociclete a crescut, in primele 10 luni, cu 8,9% fata de anul 2014

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut, in primele 10 luni din acest an, fata de perioada similara din 2014, atat ca serie bruta cu 8,9%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 9,2%, reiese din datele publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

Efectul reducerii TVA: Deficitul comercial a crescut cu 32% in primele zece luni, pana la 6,4 miliarde euro

Exporturile Romaniei au totalizat in primele zece luni 45,9 miliarde euro, iar importurile au insumat 52,3 miliarde euro, astfel ca balanta comerciala a inregistrat un deficit de 6,4 miliarde euro, in crestere cu 31,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor INS.

STUDIU in ce domenii se vor face angajari in primele luni din 2016

Vesti bune pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca in 2016. Companiile mari si mici sustin ca vor face angajari in primele trei luni ale anului manifestand, totusi, un optimism ponderat.

Exclusiv: Cum au fost primele cinci luni de sarcina pentru Alina Sorescu

Alina Sorescu a trecut in al doilea semestru de sarcina, urmand sa aduca pe lume cel de-al doilea copil la inceputul primaverii. Iata ce ne povesteste artista despre primele luni de sarcina si ce urmeaza sa se intample in continuare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )