Libnet.ro
UNICEF

18:30

Veniturile colectate de ANAF au crescut cu 7% in primele 11 luni; incasarile din TVA au crescut cu 11%

Hotnews Hotnews,
 Veniturile colectate de ANAF au crescut cu 7% in primele 11 luni; incasarile din TVA au crescut cu 11%

Veniturile colectate in primele 11 luni ale acestui an de Agentia Nationala de Administrare Fiscala au totalizat 180,57 miliarde lei, fiind cu 7% 12,15 miliarde lei) mai mari fata de cele din 2014, incasarile din TVA inregistrand o crestere de 11% plus 5,14 miliarde lei), pana la 52,754 miliarde lei, conform unui comunicat al ANAF, scrie Agerpres. Mentionam faptul ca, potrivit prognozei de toamna a Comisiei Nationale de Prognoza, cresterea economica a fost de 3,6%, in timp ce incasarile suplimentare din 2015 au crescut cu 7% fata de cele inregistrate anul trecut. De asemenea, in perioada de crestere economica, sarcina fiscala a fost diminuata considerabil printr-o serie de masuri care au micsorat, implicit, impactul pozitiv al cresterii economice in colectare. continuă pe Hotnews

Veniturile ANAF au crescut cu 7% in primele 11 luni ale anului

ANAF a colectat in primele 11 luni venituri de 180,57 miliarde lei, cu 7% 12,15 miliarde lei) mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, in principal datorita actiunilor de combatere a evaziunii fiscale, inregistrand cresteri pe toate categoriile, cu exceptia bugetului asigurarilor sociale, potrivit unui comunicat de presa al Agentiei trimis redactiei.

incasarile ANAF au crescut cu 7% la 11 luni din 2015

Dupa primele 11 luni din acest an, incasarile ANAF au fost cu 7% mai mari ca in aceeasi perioada din 2014, in valoare de 180,57 miliarde de lei +12,15 mld lei in cifre absolute), se arata intr-un comunicat transmis de ANAF.

Volumul lucrarilor de constructii a crescut in primele 10 luni cu 9,7%

Volumul lucrarilor de constructii a crescut in primele 10 luni ca serie bruta cu 9,7%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 10,5%, fata de aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica.

Afacerile din serviciile pentru companii au crescut cu 7,7%, in primele zece luni

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut pe ansamblu cu 7,7%, pe seria bruta, in primele 10 luni din acest an comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica .

INS: Consumul final de energie electrica a crescut cu 6,2% in primele 10 luni

Consumul final de energie electrica a crescut cu 6,2% in primele 10 luni din acest an comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, ajungand la peste 43,6 miliarde KWh, potrivit datelor publicate, vineri, de Institutul National de Statistica.

Romanii cumpara mai multe masini: vanzarile auto au crescut cu 18% in primele zece luni

Afacerile din comertul cu autovehicule si motociclete au crescut in primele zece luni cu 9,2% ca serie ajustata, impulsionate de vanzarile de autovehicule, mai mari cu aproape 18%, si de vanzarile si reparatiile moto, care au avansat cu 15%, potrivit datelor Institului National de Statistica INS).

Comertul cu autovehicule si motociclete a crescut, in primele 10 luni, cu 8,9% fatade anul 2014

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut, in primele 10 luni din acest an, fata de perioada similara din 2014, atat ca serie bruta cu 8,9%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 9,2%, reiese din datele publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

Comertul cu autovehicule si motociclete a crescut, in primele 10 luni, cu 8,9% fata de anul 2014

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut, in primele 10 luni din acest an, fata de perioada similara din 2014, atat ca serie bruta cu 8,9%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 9,2%, reiese din datele publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

Afacerile din comert au urcat cu 3% in primele 10 luni din 2015

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a inregistrat o crestere nominala de 3% atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in primele 10 luni din acest an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, informeaza INS.

Dolarul ar putea depasi 4,2 lei pana la finele anului si 4,3 lei in primele 3 luni din 2016 (sondaj)

Dolarul ar putea atinge si chiar depasi nivelul de 4,2 lei pana la sfarsitul anului dar evolutiile estimate pe primele 3 luni din 2016 impart economistii in doua tabere: unii care spun ca moneda americana va slabi in fata leului in vreme ce alta tabara considera ca leul va continua sa piarda pana la nivelul de 4. 3 lei pentru un dolar SUA. Cat priveste cursul euro, pentru finalul anului media estimata este de 4,45 lei/euro urmat apoi de o apreciere lenta a leului. Vezi in text si ce cred despre buget economistii sefi consultati de HotNews. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )