Libnet.ro
UNICEF

23:30

Veniturile SIF Moldova au scazut cu 17% in primul semestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Veniturile SIF Moldova au scazut cu 17% in primul semestru

Veniturile SIF Moldova au scazut cu 17% in primul semestru, la 170,7 milioane lei 38,8 milioane euro), iar cheltuielile au avansat cu 18%, la 80,3 milioane lei 18,3 milioane euro), ca urmare a majorarii costurilor cu investitiile cedate. continuă pe Wall-Street Ro

Profit de 83 de milioane de lei pentru SIF Moldova, la semestru

SIF Moldova a incheiat primul semestru cu un castig de 83 milioane lei, in scadere cu 35% fata de cel din perioada similara a anului trecut, pe fondul unor veniruei in scadere cu 17% in primul semestru, la 170,7 milioane lei si a unor cheltuieli mai mari cu 18%, de 80,3 milioane lei, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Veniturile grupului CME, care in Romania opereaza statiile Pro TV, au scazut abrupt in primul semestru. Motorul ceh se transforma in frana, in timp ce Romania inregistreaza cele mai bune rezultate

Compania-mama a Pro TV, Central European Media Enterprises CME), a inregistrat in primul semestru al acestui an venituri nete considerabil mai mici comparativ cu primele sase luni ale anului trecut - 317 milioane de dolari, fata de 378 milioane in ianuarie-iunie 2012, potrivit datelor financiare anuntate miercuri. CME a inregistrat la nivel de grup o pierdere operationala inainte de depreciere si amortizare OIBDA) de 13,6 milioane de dolari, comparativ cu un OIBDA pozitiv de 61 milioane in S1 2012. Romania este piata unde CME a inregistrat cele mai bune rezultate - venituri nete de 96 de milioane de dolari si profit de 8,9 milioane in primele sase luni ale anului.

Pierderile Tarom au scazut: Compania a pierdut 63 milioane lei in primul semestru

Tarom a avut in primul semestru pierderi de 63 milioane lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei din prima jumatate a anului trecut, a anuntat joi operatorul aerian national, scrie agentia de presa Mediafax, citand un comunicat al companiei. Rezultatul financiar contabil pozitiv este in principal generat de imbunatatiri in aria comerciala, ceea ce a dus la cresterea venitului obtinut aferent unui pasager. De asemenea, au fost facute economii atat la cheltuielile de combustibil precum si a altor costuri, se mai arata in comunicat.

Pierderile Tarom au scazut, in primul semestru, la 63 milioane de lei

Tarom a avut, in primul semestru, pierderi de 63 milioane de lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei, inregistrat in perioada similara a anului trecut.

BRD - profit net in crestere cu 58% in primul semestru

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

BRD - profit net in crestere cu 58% in primul semestru

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Afacerile Farmaceutica Remedia Deva au crescut cu 12%, in primul semestru

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva RMAH) a inregistrat in primul semestru, o cifra de afaceri de 121,34 milioane lei 27,6 milioane euro), in crestere cu circa 12% fata de perioada similara a anului trecut, si un profit net de 1,02 milioane lei, cu 67% mai mic.

DPD - crestere de 27% a cifrei de afaceri in primul semestru

Compania de coletarie si curierat expres DPD Romania a inregistrat in prima jumatate a acestui an o crestere de 27% a cifrei de afaceri, fata de cea realizata in primul semestru al lui 2012.

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de primul semestru din 2012, se arata intr-un comunicat al grupului financiar. La nivelul sistemului bancar, prima jumatate a anului 2013 a fost caracterizata printr-o activitate de creditare in pierdere de viteza. In consecinta, BRD a actionat intr-un mediu economic marcat de o cerere slaba de credite atat din partea persoanelor fizice, cat si din partea companiilor, care si-au limitat investitiile. Volumul total al creditelor brute acordate este de 34,85 miliarde RON, mai mic cu 1,0% fata de 30 iunie 2012. La nivelul creditelor de retail s-a inregistrat un progres determinat de cresterea portofoliului de credite imobiliare in special Prima Casa). Creditele acordate companiilor 17,59 miliarde RON) au cunoscut o scadere fata de iunie 2012 -4,8%).

Grupul BT, amendat pentru ca nu si-a redus participatia la SIF Moldova

Compania BT Asset Management si firma de brokeraj Wood and Company au fost sanctionate de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) cu amenzi de cate 20. 000 lei fiecare, pentru ca nu si-au redus, in termenul legal de trei luni, participatia la SIF Moldova SIF2) sub pragul limita de detinere la SIF-uri, de 5%, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )