Libnet.ro
UNICEF

12:30

DPD - crestere de 27% a cifrei de afaceri in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DPD - crestere de 27% a cifrei de afaceri in primul semestru

Compania de coletarie si curierat expres DPD Romania a inregistrat in prima jumatate a acestui an o crestere de 27% a cifrei de afaceri, fata de cea realizata in primul semestru al lui 2012. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Numarul autorizatiilor pentru constructia de locuinte a scazut cu 4,5% in primul semestru

Numarul autorizatiilor de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale a scazut in primul semestru cu 4,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 17. 396 avize, dar in luna iunie a avansat cu 5,9% fata de mai si cu 9,2% fata de iunie 2012,.

Gothaer Asigurari Reasigurari anunta o crestere cu 90% a veniturilor din prime brute subscrise la peste 27 milioane de lei in primul semestru din 2013

Gothaer Asigurari Reasigurari a anuntat marti pentru primul semestru al anului 2013 afaceri locale in crestere de peste 90% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cumuland un volum total al primelor brute subscrise de peste 27 milioane de lei. Grupul german Gothaer si-a extins controlul detinut asupra asiguratorului local Gothaer Asigurari Reasigurari, fosta Platinum Asigurari, in urma unei majorari de capital prin aport de numerar de 2,51 milioane euro si plata unei prime de emisiune de 1,48 milioane euro, conform unei hotarari a adunarii generale a actionarilor din data de 26 martie 2013.

Agricover Credit IFN - profit net cu 20% mai mare in primul semestru

Agricover Credit IFN, singura institutie financiara non-bancara specializata exclusiv in finantarea agriculturii, a inregistrat in primul semestru un profit operational cu 47% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecutse arata intr-un comunicat de presa.

Agricover Credit IFN, profit mai mare cu 47%, comparativ cu primul semestru din 2012.

Agricover Credit IFN, singura institutie financiara non-bancara specializata in finantarea agriculturii, a inregistrat, in primul semestru din 2013, un profit operational cu 47% mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut. Rezultatele din primul semestru confirma efortul nostru de a ne dezvolta si de a oferi servicii adaptate nevoilor fermierilor. Avem o echipa dinamica, profesionista, care cunoaste indeaproape problemele fermierilor si poate, astfel, sa le ofere prompt suport financiar .

Vanzarile Farmec au urcat cu 16% in primul semestru

Farmec Cluj-Napoca, unul dintre cei mai importanti producatori de cosmetice pe plan local, a afisat in primul semestru al anului o crestere a afacerilor de 16%, pana la 70,8 mil. lei, anunta compania.

Proprietarul Elmiplant si-a majorat afacerile cu 3,8% in primul semestru

Grupul elen Sarantis, proprietarul producatorului de cosmetice Elmiplant, a inregistrat in primul semestru pe piata romaneasca o cifra de afaceri de 16,4 milioane euro, cu 3,8% mai mare fata de perioada similara din 2012, potrivit datelor companiei,.

Veniturile grupului CME, care in Romania opereaza statiile Pro TV, au scazut abrupt in primul semestru. Motorul ceh se transforma in frana, in timp ce Romania inregistreaza cele mai bune rezultate

Compania-mama a Pro TV, Central European Media Enterprises CME), a inregistrat in primul semestru al acestui an venituri nete considerabil mai mici comparativ cu primele sase luni ale anului trecut - 317 milioane de dolari, fata de 378 milioane in ianuarie-iunie 2012, potrivit datelor financiare anuntate miercuri. CME a inregistrat la nivel de grup o pierdere operationala inainte de depreciere si amortizare OIBDA) de 13,6 milioane de dolari, comparativ cu un OIBDA pozitiv de 61 milioane in S1 2012. Romania este piata unde CME a inregistrat cele mai bune rezultate - venituri nete de 96 de milioane de dolari si profit de 8,9 milioane in primele sase luni ale anului.

BCR a fost profitabila in primul semestru

BCR a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 126,8 milioane euro, dupa ce in aceeasi perioada a anului trecut, a raportat o pierdere de 124,9 milioane euro.

Profitul Agricover Credit IFN a urcat cu 20% in primul semestru

Agricover Credit IFN, companie specializata exclusiv in finantarea agriculturii, a inregistrat in primul semestru un profit net cu 20% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 7,25 mil. lei.

Profitul Erste a scazut cu o treime in primul semestru. Austriecii sunt insa optimisti in privinta BCR

Profitul Erste Group Bank a scazut in primul semestru cu 33%, la 301,2 milioane euro, in principal ca urmare a unor efecte extraordinare, iar grupul austriac anticipeaza pentru acest an imbunatatirea situatiei riscului in Romania si reitereaza ca BCR.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )