Libnet.ro
UNICEF

07:00

Veste buna pentru medici. Vom gasi solutii

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru medici. Vom gasi solutii

Ministrul Nicolae Banicioiu anunta ca, saptamana viitoare, se va intalni cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si ai medicilor, dar si cu premierul Victor Ponta si ministrul de Finante, Eugen. continuă pe Antena3

Veste buna pentru Halep! Ce se intampla in clasament dupa eliminarile SURPRIZA de la Toronto

Simona Halep pare sa aiba o saptamana foarte buna la Toronto, iar dupa victoria sa categorica la primul meci disputat dupa o luna de pauza ea a mai primit o veste buna. Loul ei in clasamentul WTA nu va mai fi in pericol, dupa ce Wozniacki si Kvitova au suferit doua eliminari surpriza.

Banicioiu: Sunt convins ca vom gasi solutii pentru majorarea veniturilor medicilor. Voi face tot posibilul ca aceasta meserie sa primeasca respectul cuvenit

Ministrul Nicolae Banicioiu anunta printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook ca saptamana viitoare, se va intalni cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si ai medicilor, dar si cu premierul Victo.

Veste buna pentru romanii care nu au plecat inca in vacanta. Ce se intampla cu tarifele hotelurilor pe litoral

Tarifele hotelurilor de pe litoral vor fi reduse, de la 20 august, cu pana la 30%, clientii urmand sa plateasca intre 45 de lei pe zi de persoana la un hotel de doua stele in Saturn sau Venus pana la 210 lei.

Mii de medici au aderat la un grup de initiativa pe Facebook, unde discuta despre o posibila greva generala. /Ministrul Sanatatii anunta o intalnire cu sindicatele din Sanatate: Sunt convins ca vom gasi solutii pentru majorarea veniturilor medicilor

Peste 16. 000 de medici au aderat la un grup de initiativa creat pe Facebook, unde discuta despre salariile mici din sistemul sanitar, dar si despre o posibila greva generala, semnaleaza Mediafax. Grupul se numeste Medici gata de greva generala. Solicitam salarii decente! si numara numara peste 16. 200 de membri. Membrii grupului solicita salarii decente si eliminarea statutului de functionar public al medicilor si dzbat subiecte precum infrastructura invechita, lipsa medicamentelor si a materialelor sanitare, precum si folosele materiale primite de la pacienti, declarate recent ilegale. UPDATE Ora 20:00 Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat o intalnire cu sindicatele din sanatate si ale medicilor saptamana viitoare, dar si cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pentru a gasi solutii de majorare a veniturilor medicilor.

Sansa la o viata mai buna pentru bolnavii de epilepsie

Bolnavii de epilepsie primesc si in Romania o sansa la o viata mai buna. Este vorba de un stimulator capabil sa opreasca o criza inainte sa inceapa. Desi in Europa prima interventie de acest fel s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )