Libnet.ro
UNICEF

00:08

Veste buna pentru romanii care nu au plecat inca in vacanta. Ce se intampla cu tarifele hotelurilor pe litoral

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru romanii care nu au plecat inca in vacanta. Ce se intampla cu tarifele hotelurilor pe litoral

Tarifele hotelurilor de pe litoral vor fi reduse, de la 20 august, cu pana la 30%, clientii urmand sa plateasca intre 45 de lei pe zi de persoana la un hotel de doua stele in Saturn sau Venus pana la 210 lei. continuă pe Antena3

Veste buna pentru Halep! Ce se intampla in clasament dupa eliminarile SURPRIZA de la Toronto

Simona Halep pare sa aiba o saptamana foarte buna la Toronto, iar dupa victoria sa categorica la primul meci disputat dupa o luna de pauza ea a mai primit o veste buna. Loul ei in clasamentul WTA nu va mai fi in pericol, dupa ce Wozniacki si Kvitova au suferit doua eliminari surpriza.

Avertisment pentru romanii care vor sa calatoreasca in Croatia

MAE informeaza cetatenii romani care doresc sa se deplaseze sau sa tranziteze Republica Croatia ca Institutul Meteorologic local a emis avertizari privind un nou val de caldura, adaugand ca Zagreb se.

Veste proasta pentru soferi: Rovinieta s-ar putea scumpi

Rovinieta s-ar putea scumpi, potrivit unui proiect initiat de Ministerul Transporturilor, informeaza B1 TV. Este vorba despre vehiculele de transport marfa care au o greutate mai mare de 3,5 tone. Proprietarii acestor.

Veste crunta pentru fanii Stelei. Keseru a semnat cu cosmarul ros-albastrilor

Atacanul de 28 de ani a semnat azi un contract cu formatia Ludogoret. Keseru va fi jucatorul bulgarilor pentru urmatorii trei ani si va avea un salariu de 700. 000 de euro, scrie gsp. ro. Astfel, Keseru va avea.

Sansa la o viata mai buna pentru bolnavii de epilepsie

Bolnavii de epilepsie primesc si in Romania o sansa la o viata mai buna. Este vorba de un stimulator capabil sa opreasca o criza inainte sa inceapa. Desi in Europa prima interventie de acest fel s-a.

Patriarhului Daniel, mesaj pentru romanii plecati la munca in strainatate: Pastrati permanent legatura cu copiii ramasi acasa, sa nu produca indepartare sufleteasca sau instrainare spirituala a unora fata de altii

Patriarhul Daniel ii sfatuieste pe parintii plecati sa lucreze in strainatate sa ramana in contact permanent cu copiii lor. Pe 16 august se sarbatoreste Duminica migrantilor romani, motiv pentru.

Decizie de ultima ora pentru turcul care l-a accidentat pe politistul rutier din Capitala

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care a accidentat grav un politist de la Rutiera, ramane in arest preventiv, au decis definitiv joi magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti. Judecatorii au respins o.

Zece ani de inchisoare cu executare pentru femeia care a devalizat Sere Codlea

Maria Schutz, cunoscuta drept regina serelor, a primit 10 ani de inchisoare cu executare pentru devalizarea serelor din Codlea si Oradea, valoarea fraudei ridicandu-se la 13 milioane de euro. Alaturi de ea au mai fost condamnati Corneliu Popa, fostul director general, si Mihai Ciobanu din cadrul Agentiei Domeniilor Statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )