Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece ani de inchisoare cu executare pentru femeia care a devalizat Sere Codlea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zece ani de inchisoare cu executare pentru femeia care a devalizat Sere Codlea

Maria Schutz, cunoscuta drept regina serelor, a primit 10 ani de inchisoare cu executare pentru devalizarea serelor din Codlea si Oradea, valoarea fraudei ridicandu-se la 13 milioane de euro. Alaturi de ea au mai fost condamnati Corneliu Popa, fostul director general, si Mihai Ciobanu din cadrul Agentiei Domeniilor Statului. continuă pe Ziarul Bursa

Andreea Esca a DEMISIONAT de la The One, dupa zece ani

Andreea Esca a hotarat sa demisioneze, dupa zece ani, de la revista The One, parte a grupului Mediafax, publicatie pe care a condus-o din functia de director editorial, potrivit paginademedia. ro.

Politist din Chisinau, condamnat la patru ani de inchisoare pentru corupere pasiva

Un politist din capitala a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru corupere pasiva, savirsita in complicitate cu un amic de-al sau. Politistul activa in calitate de ofiter superior de investigatii in cadrul Inspectoratului de Politie al sectorului Centru a municipiului Chisinau, transmite Procuratura Anticoruptie.

Bancile elene primesc urgent fonduri de zece miliarde de euro, pentru recapitalizare: Obtinerea unui excedent bugetar primar, obiectivul statului elen

Bancile elene primesc urgent fonduri de zece miliarde de euro, pentru recapitalizare, in contextul in care Grecia si-a asigurat pentru urmatorii trei ani finantare de aproximativ 85 miliarde de euro de la Uniunea.

Bacau: Barbat de 64 de ani, arestat preventiv pentru ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu o fata de 11 ani in prezenta altor doua minore

Procurorii Parchetului Judecatoriei Bacau au dispus punerea in miscare a actiunii penale in cazul lui Vasile Axinte pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor si corupere sexuala a minorilor. Ast.

Avertisment pentru romanii care vor sa calatoreasca in Bulgaria

Politia de frontiera bulgara efectueaza, incepand de sambata, controale amanuntite la toate categoriile de autovehicule, care coroborate cu lucrarile de reabilitare la podul peste Dunare de la Giurgiu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2278 seconds )