Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment pentru romanii care vor sa calatoreasca in Bulgaria

Antena3 Antena3,
Avertisment pentru romanii care vor sa calatoreasca in Bulgaria

Politia de frontiera bulgara efectueaza, incepand de sambata, controale amanuntite la toate categoriile de autovehicule, care coroborate cu lucrarile de reabilitare la podul peste Dunare de la Giurgiu. continuă pe Antena3

Petro Porosenko a semnat legea alegerilor locale care vor avea loc pe 25 octombrie: Militantii separatisti din Donetk nu o recunosc pentru ca ar fi fost adoptata cu incalcarea acordului de la Minsk

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a promulgat legea alegerilor locale care vor avea loc pe 25 octombrie, nefiind recunoscuta insa de militantii din autoproclamata Republica Populara Donetk, informeaza.

Romanii care traiesc din mila naturii

In 2015, exista in Romania oameni care traiesc la mila naturii. De cum da vara, pana tarziu in toamna, cu galetile in maini, ei bat zi lumina potecile padurilor in cautare de fructe de padure. Zmeura,.

Yono, casca care le ajuta pe femeile care vor sa ramana insarcinate

Iframe width=640 height=480 src=https://www. kickstarter. com/projects/1460153872/yono-fertility-friend-a-wearable-basal-thermometer/widget/video. html frameborder=0 scrolling=no /iframe Daca te gandesti sa iti intemeiezi o familie, vei descoperi ca e mai greu decat ai crede sa concepi un copil. O echipa de cercetatori au creat un gadget care te ajuta sa gasesti momentul optim pentru a incerca sa faci un bebelus. Pentru ca o femeie sa [] Yono, casca care le ajuta pe femeile care vor sa ramana insarcinate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Loteria Bonurilor Fiscale, extragere speciala. Numarul extras este 408 si arata care vor fi cei 100 de castigatori. EXCLUSIV: vezi numerele castigatoare

In urma Loteriei Bonurilor Fiscale organizate la 28 iunie pentru bonurile fiscale emise in perioada 29 martie 31 mai s-au depus 508 cereri de revendicare a premiilor la administratiile fiscale din tara. Pentru a se stabili un numar de 100 de castigatori, fiecare cu un premiu de 10. 000 de lei, a fost organizata o noua extragere si a iesit cifra 408.

Primarii din Marea Britanie platesc taxiuri emigrantilor care vor sa ajunga in Londra, de teama sa nu ramana in localitatile lor

Emigrantii le dau mari batai de cap primarilor din Marea Britanie. in disperare de cauza, edilii au ajuns sa le plateasca emigrantilor, din bugetul local, taxiuri care sa ii duca la Londra, pentru a nu.

Ucigasul Larisei Chelaru si-a refacut viata, dupa noua ani de inchisoare pentru crima care a ingrozit Romania in 2005

Dupa ce a violat si ucis cu salbaticie o fetita de noua ani, Robert Ciobanu a fost eliberat din inchisoare in 2014 pentru comportament disciplinar, dupa 9 ani de inchisoare. Mai mult decat aceasta, ucigasul.

Amenzi de pana la 10.000 de lei pentru locatarii care isi inunda vecinii

Proprietarii de apartamente care produc pagube vecinilor risca amenzi de 10. 000 de lei, in caz de inundatii. Masura este prevazuta in noul proiect de lege pentru asociatiile de proprietari, pus in dezbatere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )