Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment pentru romanii care vor sa calatoreasca in Croatia

Antena3 Antena3,
Avertisment pentru romanii care vor sa calatoreasca in Croatia

MAE informeaza cetatenii romani care doresc sa se deplaseze sau sa tranziteze Republica Croatia ca Institutul Meteorologic local a emis avertizari privind un nou val de caldura, adaugand ca Zagreb se. continuă pe Antena3

Avertisment pentru romanii care vor sa calatoreasca in Bulgaria

Politia de frontiera bulgara efectueaza, incepand de sambata, controale amanuntite la toate categoriile de autovehicule, care coroborate cu lucrarile de reabilitare la podul peste Dunare de la Giurgiu.

Romanii care locuiesc in blocuri cu bulina rosie nu mai au dreptul sa-si asigure locuintele: Noile reguli le interzic sa-si cumpere polite facultative fara sa le detina pe cele obligatorii, la care, prin lege, nu au acces

Romanii care locuiesc in blocuri cu bulina rosie primesc o noua lovitura din partea autoritatilor: Nu-si mai pot asigura casele in nici un fel, din cauza modificarilor aduse legii asigurarii.

Pacientii au un nou avocat pentru drepturile lor

Romanii care vor sa afle ce drepturi au atunci cand vine vorba despre sanatatea lor au la dispozitie de doua noi instrumente. Este vorba despre un call-center si o pagina de internet, unde pot lua legatura cu.

Romanii care traiesc din mila naturii

In 2015, exista in Romania oameni care traiesc la mila naturii. De cum da vara, pana tarziu in toamna, cu galetile in maini, ei bat zi lumina potecile padurilor in cautare de fructe de padure. Zmeura,.

Yono, casca care le ajuta pe femeile care vor sa ramana insarcinate

Iframe width=640 height=480 src=https://www. kickstarter. com/projects/1460153872/yono-fertility-friend-a-wearable-basal-thermometer/widget/video. html frameborder=0 scrolling=no /iframe Daca te gandesti sa iti intemeiezi o familie, vei descoperi ca e mai greu decat ai crede sa concepi un copil. O echipa de cercetatori au creat un gadget care te ajuta sa gasesti momentul optim pentru a incerca sa faci un bebelus. Pentru ca o femeie sa [] Yono, casca care le ajuta pe femeile care vor sa ramana insarcinate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Business Report: Cine exploateaza terenul statului. Surpriza vine de la americani si libanezi; Inceput de sfarsit in energia verde. Primele turbine eoliene din Romania care vor fi demontate; Noi scenarii fanteziste de vanzare a Oltchim

Cati bani pierd companiile pentru ca folositi servicii de blocare a reclamelor. Intr-o perioada in care din ce in ce mai multi dintre noi fugim de reclame online, companiile. 8,6 milioane de euro pe kilometru costa Autostrada Bucuresti - Ploiesti. Autostrada Bucuresti - Ploiesti este singura din Romania cu 3 benzi pe sens, iar valoarea pe kilometru.

Elena Udrea: Interesul national si lupta cu coruptia, perdele de fum in spatele carora se ascund cei care vor sa preia controlul tarii

Elena Udrea explica mesajul transmis luni pe Facebook in care a lasat sa se inteleaga ca revine pe scena politica. Im back. Sper ca am lipsit nu suficient incat sa credeti ca imi place mai mult.

Cele mai bune tablete pentru jocuri in 2015

Cele mai bune tablete pentru jocuriofera performante bune in orice conditii si pot fi gasite la preturi avantajoase in ofertele magazinelor online. Smartphone-urile, in special phablet-urile, pot oferi experiente extrem de placute in timpul jocurilor, insa nu pot inca rivaliza la acest capitol cu o tableta performanta. Pentru cei care vor sa-si achizitioneze una dintre [] Cele mai bune tablete pentru jocuri in 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Asfaltul ar putea fi inlocuit cu materiale din plastic reciclat: Olandezii, primii care vor sa incerce noua inventie

Plasticul a devenit omniprezent in societatea contemporana, productia crescand de 150 de ori in 50 de ani la scara europeana. Astfel, materialele din care este construita infrastructura ar putea proveni in.

Zece ani de inchisoare cu executare pentru femeia care a devalizat Sere Codlea

Maria Schutz, cunoscuta drept regina serelor, a primit 10 ani de inchisoare cu executare pentru devalizarea serelor din Codlea si Oradea, valoarea fraudei ridicandu-se la 13 milioane de euro. Alaturi de ea au mai fost condamnati Corneliu Popa, fostul director general, si Mihai Ciobanu din cadrul Agentiei Domeniilor Statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )