Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pacientii au un nou avocat pentru drepturile lor

Antena3 Antena3,
Pacientii au un nou avocat pentru drepturile lor

Romanii care vor sa afle ce drepturi au atunci cand vine vorba despre sanatatea lor au la dispozitie de doua noi instrumente. Este vorba despre un call-center si o pagina de internet, unde pot lua legatura cu. continuă pe Antena3

Romanii care locuiesc in blocuri cu bulina rosie nu mai au dreptul sa-si asigure locuintele: Noile reguli le interzic sa-si cumpere polite facultative fara sa le detina pe cele obligatorii, la care, prin lege, nu au acces

Romanii care locuiesc in blocuri cu bulina rosie primesc o noua lovitura din partea autoritatilor: Nu-si mai pot asigura casele in nici un fel, din cauza modificarilor aduse legii asigurarii.

Avertisment pentru romanii care vor sa calatoreasca in Croatia

MAE informeaza cetatenii romani care doresc sa se deplaseze sau sa tranziteze Republica Croatia ca Institutul Meteorologic local a emis avertizari privind un nou val de caldura, adaugand ca Zagreb se.

Avertisment pentru romanii care vor sa calatoreasca in Bulgaria

Politia de frontiera bulgara efectueaza, incepand de sambata, controale amanuntite la toate categoriile de autovehicule, care coroborate cu lucrarile de reabilitare la podul peste Dunare de la Giurgiu.

Romanii care traiesc din mila naturii

In 2015, exista in Romania oameni care traiesc la mila naturii. De cum da vara, pana tarziu in toamna, cu galetile in maini, ei bat zi lumina potecile padurilor in cautare de fructe de padure. Zmeura,.

Un nou motiv pentru a cere demisia Guvernului

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi solicita Executivului sa implementeze cardul national de sanatate, subliniind ca nu exista niciun motiv pentru o noua amanare si ca in caz contrar va fi un nou.

Timisoara: Primarul orasului pregateste amenzi pentru proprietarii imobilelor istorice care refuza renovarea

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, intentioneaza sa ii amendeze in fiecare saptamana pe proprietarii care nu isi reabiliteaza imobilele monument istoric lasate in paragina. Valoarea amenzilor se ridica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )