Libnet.ro
UNICEF

05:00

Veste proasta pentru fanii cantaretei Avril Lavigne. Prin ce momente CUMPLITE trece

România Liberă România Liberă,
Veste proasta pentru fanii cantaretei Avril Lavigne. Prin ce momente CUMPLITE trece

Cantareata canadiana Avril Lavigne a anuntat, miercuri, pe Internet, ca ea si sotul ei, solistul si chitaristul trupei rock Nickelback, Chad Kroeger, se despart dupa doi ani de casnicie. continuă pe România Liberă

Veste buna pentru fanii cantaretei Miley Cyrus. Noul ei album, disponibil gratuit

Interpreta americana Miley Cyrus a anuntat, duminica, la gala de decernare a premiilor MTV, ca noul ei album, Miley Cyrus and Her Dead Petz, este disponibil gratuit, pe Internet, potrivit harpersbazaar. com.

VIDEO. Motiv de bucurie pentru fanii cantaretei Anda Adam. Artista a lansat un single

Cantareata Anda Adam, insarcinata in sapte luni, a lansat, miercuri, un single in limba engleza, Save Me Tonight, pentru care a filmat si un videoclip. Artista interpreteaza refrenul melodiei in limba araba.

Veste proasta pentru bucuresteni: RADET le opreste apa calda pentru probe

RADET Bucuresti anunta ca in data de 01. 2015, incepind cu ora 0900, va executa probe de presiune la nivelul re323;elei termice primare, aferenta ariei sectoarelor 1, 5, 6 integral si sectoarele 2 si 4.

Au confirmat! Avril Lavigne si Chad Kroeger si-au spus adio, dupa doar doi ani de mariaj

Au infirmat initial zvonul ca s-ar desparti, mai ales ca Avril Lavigne a avut de luptat cu o boala necrutatoare, Lyme, dar iata ca acum au confirmat: Ea si Chad Kroeger si-au spus adio, dupa doar doi ani de.

Veste napraznica pentru Dan Diaconescu. Judecatorii vor decide totul

Aflat in inchisoare, dupa ce a primit o condamnare de cinci ani si sase luni, Dan Diaconescu a primit o noua veste proasta. Prezentatorul tv a fost dat in judecata de Apa Nova din cauza datoriilor pe care le are la.

Veste buna pentru militari si politisti

Norma de hrana pentru militari si politisti va creste de la 25 de lei pe zi la 32 de lei pe zi, iar pentru personalul civil din domeniul securitatii nationale norma se va majora de la 19 lei pe zi la 25 de lei.

Ministerul Energiei, Mediului de Afaceri si IMM-urilor a facut publica data estimativa pentru deschiderea programului SRL-D, prin care firmele pot primi pana la 10.000 de euro de la stat

Ministerul Energiei, Mediului de Afaceri si IMM-urilor a facut publica o noua data estimativa la care se va deschide Programul SRL-D, prin care firmele pot primi de la stat pana la 10. 000 de euro. Astfel,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )