Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vestea nasterii bebelusului regal e sarbatorita in Transilvania. Consatenii lui Charles au facut deja trusoul

Antena3 Antena3,
Vestea nasterii bebelusului regal e sarbatorita in Transilvania. Consatenii lui Charles au facut deja trusoul

Vestea nasterii bebelusului regal e sarbatorita si in micul fief britanic din Transilvania. Vecinii brasoveni ai printului Charles sunt incantati ca faimosul lor consatean va deveni bunic. Au ciocnit si. continuă pe Antena3

Numele bebelusului regal ramane inca un MISTER. ...

La numai cateva minute dupa anuntul nasterii primului copil al printului William si al sotiei sale Catherine, mii de admiratori au venit la poarta spitalului unde a nascut printesa, pentru a afla numele mostenitorului Tronului Marii Britanii. Familia regala a ales insa sa nu divulge inca numele bebelusului regal, astfel ca oamenii au dat frau liber imaginatiei. Casele de pariuri mizeaza pe George. In cazul in care Kate dadea nastere unei fetite, aceasta s-ar fi numit Alexandra, potrivit .

Speculatii ale presei britanice despre nasterea bebelusului regal

Presa britanica si ineternationala s-a plictisit tot asteptand nasterea bebelusului regal. Zeci de reporteri asteapta de zile sau chiar saptamani evenimentul in fata maternitatii spitalului St. Mary din centrul Londrei unde se stie ca ar urma sa nasca ducesa de Cambridge, in conditiile in care Palatul Buckingham a indicat doar ca bebelusul va veni pe lume la jumatatea lunii iulie.

David Cameron, despre nasterea bebelusului regal: Un moment important in viata natiunii ...

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a declarat, luni seara, ca nasterea bebelusului regal, primul copil al printului William si al sotiei sale, Kate, este un moment important in viata natiunii britanice, informeaza Mediafax. Citeste si Asteptarea a luat sfarsit la Londra. Sotia printului William a nascut un BAIETEL Sunt fericit pentru ducele si ducesa de Cambridge. Intreaga tara va sarbatori. Cei doi vor fi niste parinti minunati, a declarat premierul britanic dupa anuntul facut de .

Nasterea bebelusului regal: Ce se va intampla dupa venirea pe lume a copilului printului ...

Nasterea copilului printului William al Marii Britanii si al ducesei de Cambridge este asteapta cu infrigurare in aceste zile, iar vestea ca sotia printului William este insarcinata a fost primita cu bucurie in intreaga lume, scrie Mediafax. Dar ce se va intampla exact dupa ce bebelesul regal va aparea pe lume? La aceasta intrebare raspunde CNN intr-un material publicat pe pagina de web. Unde se va naste copilul? Se asteapta ca ducesa de Cambridge sa devina mama in aripa privata a spitalului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )