Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vesti bune pentru Simona Halep de la US Open

Online Sport Online Sport,
Vesti bune pentru Simona Halep de la US Open

Chiar daca nu a prins a doua saptamana de competitie si a fost eliminata in turul 3, Simona Halep a primit luni noapte o veste foarte buna de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Halep nu mai poate pierde locul doi mondial. Bouchard a fost eliminata de la US Open

Vesti bune pentru Simona Halep. in ciuda eliminarii premature de la US Open, Simona Halep nu mai poate pierde locul doi. Eugenie Bouchard, singura care o mai putea depasi in clasament, a fost si ea eliminata. Astfel, Halep nu mai poate rata locul doi si nici Turneul Campioanelor, din luna octombrie, fiind singura romanca din ultimii 16 ani care participa la acest eveniment.

Simona Halep culege laude din lumea fotbalului. Un antrenor se declara impresionat de romanca

Intr-o perioada usor descendenta pentru Simona Halep 2 WTA), din punct de vedere al rezultatelor pe teren, romanca reuseste sa culeaga laude si aprecieri din partea altor oameni din lumea sportului.

Simona Halep isi pastreaza locul 2 WTA dupa disputarea US Open

Simona Halep ramane numarul doi mondial, dupa ce Eugenie Bouchard, singura tenismena care o putea detrona in clasamentul WTA, a pierdut aseara meciul din optimile US Open. Simona se califica astfel in premiera.

Simona Halep isi pastreaza locul 2 WTA dupa ce Eugenie Bouchard a fost eliminata in optimi, la US Open

Simona Halep ramane numarul doi mondial dupa ce Eugenie Bouchard a fost eliminata in optimile de finala ale US Open, informeaza AFP. Dupa eliminare Simonei Halep in turul trei la US Open, pozitia sa era amenin.

Turneul marilor surprize! O alta favorita a US Open a fost eliminata, situatie de care profita din plin Simona Halep

Eugenie Bouchard, favorita 7 de la US Open, a parasit competitia inca din faza optimilor de finala, fiind invinsa categoric de rusoaica Ekaterina Makarova. Esecul canadiencei o avantajeaza, in schimb, pe Simona Halep.

Simona Halep explica eliminarea de la US Open: Nu m-am simtit bine. Nu sunt robot

Simona Halep a iesit in turul 3 al turneului de Mare Slem de la Flushing Meadows fiind eliminata de o jucatoare venita din calificari si care ocupa locul 121 in lume.

UPDATE Simona Halep are sanse mari sa isi pastreze locul 2, dupa iesirea Mariei Sharapova

Eliminarea prematura in turul 3 la US Open ameninta pierderea locului doi mondial de catre Simona Halep. Romanca are insa un noroc chior, in ciuda fiascoului din luna august in care a esuat lamentabil la turneele din SUA.

Sara Errani o razbuna pe Simona Halep

Italianca Sara Errani nu a stat la discutii cu Mirijana Lucic-Baroni, cea care o eliminase pe Simona Halep in turul 3 la US Open, si a invins-o pe aceasta in optimi, cu 6-3, 2-6, 6-0.

Simona Halep poate ajunge cel mai jos pe locul 4 mondial

Eliminarea prematura in turul 3 la US Open ameninta pierderea locului doi mondial de catre Simona Halep.

Petra Kvitova pleaca dupa Simona Halep

Cehoaica Petra Kvitova, cap de serie numarul 3 la US Open, a parasit competitia, sambata, in turul 3 la fel cum o patise si Simona Halep in urma cu o zi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )