Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep isi pastreaza locul 2 WTA dupa ce Eugenie Bouchard a fost eliminata in optimi, la US Open

B1 B1,
Simona Halep isi pastreaza locul 2 WTA dupa ce Eugenie Bouchard a fost eliminata in optimi, la US Open

Simona Halep ramane numarul doi mondial dupa ce Eugenie Bouchard a fost eliminata in optimile de finala ale US Open, informeaza AFP. Dupa eliminare Simonei Halep in turul trei la US Open, pozitia sa era amenin. continuă pe B1

Simona Halep isi pastreaza locul 2 WTA dupa disputarea US Open

Simona Halep ramane numarul doi mondial, dupa ce Eugenie Bouchard, singura tenismena care o putea detrona in clasamentul WTA, a pierdut aseara meciul din optimile US Open. Simona se califica astfel in premiera.

Simona Halep isi pastreaza locul in clasamentul WTA

Simona Halep isi pastreaza locul 2 in clasamentul WTA dupa eliminarea jucatoarei Eugenie Bouchard din finala ultimului turneu de Grand Slam al anului.

US Open: Bouchard a fost eliminata de Makarova/ Halep se califica la Turneul Campioanelor si nu mai pierde locul doi WTA

Eugenie Bouchard, singura tenismena care o putea detrona pe Simona Halep de pe locul doi WTA, a pierdut luni seara in fata Ekaterina Makarova, scor 6-7 2-7); 2-6. Sharapova, Kvitova si Bouchard puteau profita de infrangerea suprinzatoare a tenismenei noastre in turul trei si sa o depaseasca in clasament, dar toate trei au fost eliminate prematur. Vestile bune nu se opresc aici, Simona fiind calificata la a 44-a editie a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep poate pierde locul 2 mondial

Infrangerea surprinzatoare a Simonei Halep din turul trei de la US Open o poate costa scump pe sportiva noastra. La finalul acestui turneu, Simona ar putea cadea pina pe locul 5.

Simona Halep ar putea pierde locul 2 in ierarhia WTA, dupa eliminarea din US Open (VIDEO)

Simona Halep a recunoscut dupa infrangerea de la US Open ca nu a avut cea mai buna zi, iar adversara ei, croata Mirjana Lucici, a meritat victoria. A fost prima reactie dupa eliminarea din turul trei al.

Simona Halep: Nu sunt robot, sunt un om normal

Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat dupa infrangerea din turul trei de la US Open, ca nu se va lasa demoralizata si va continua sa aiba incredere in ea, subliniind ca are multe de invatat din acest esec.

UPDATE Simona Halep are sanse mari sa isi pastreze locul 2, dupa iesirea Mariei Sharapova

Eliminarea prematura in turul 3 la US Open ameninta pierderea locului doi mondial de catre Simona Halep. Romanca are insa un noroc chior, in ciuda fiascoului din luna august in care a esuat lamentabil la turneele din SUA.

inca o bomba la US Open: Kvitova, care ameninta locul 2 al lui Halep, eliminata de o jucatoare de pe locul 145 WTA

La US Open, capii de serie cad pe banda rulanta. Cehoaica Petra Kvitova, campioana la Wimbledon in acest an, a fost eliminata de o jucatoare de pe locul 145 in lume!.

Simona Halep poate ajunge cel mai jos pe locul 4 mondial

Eliminarea prematura in turul 3 la US Open ameninta pierderea locului doi mondial de catre Simona Halep.

Simona Halep culege laude din lumea fotbalului. Un antrenor se declara impresionat de romanca

Intr-o perioada usor descendenta pentru Simona Halep 2 WTA), din punct de vedere al rezultatelor pe teren, romanca reuseste sa culeaga laude si aprecieri din partea altor oameni din lumea sportului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )