Libnet.ro
UNICEF

19:30

US Open: Bouchard a fost eliminata de Makarova/ Halep se califica la Turneul Campioanelor si nu mai pierde locul doi WTA

Hotnews Hotnews,
 US Open: Bouchard a fost eliminata de Makarova/ Halep se califica la Turneul Campioanelor si nu mai pierde locul doi WTA

Eugenie Bouchard, singura tenismena care o putea detrona pe Simona Halep de pe locul doi WTA, a pierdut luni seara in fata Ekaterina Makarova, scor 6-7 2-7); 2-6. Sharapova, Kvitova si Bouchard puteau profita de infrangerea suprinzatoare a tenismenei noastre in turul trei si sa o depaseasca in clasament, dar toate trei au fost eliminate prematur. Vestile bune nu se opresc aici, Simona fiind calificata la a 44-a editie a Turneului Campioanelor de la Singapore. continuă pe Hotnews

Halep nu mai poate pierde locul doi mondial. Bouchard a fost eliminata de la US Open

Vesti bune pentru Simona Halep. in ciuda eliminarii premature de la US Open, Simona Halep nu mai poate pierde locul doi. Eugenie Bouchard, singura care o mai putea depasi in clasament, a fost si ea eliminata. Astfel, Halep nu mai poate rata locul doi si nici Turneul Campioanelor, din luna octombrie, fiind singura romanca din ultimii 16 ani care participa la acest eveniment.

Simona Halep isi pastreaza locul 2 WTA dupa ce Eugenie Bouchard a fost eliminata in optimi, la US Open

Simona Halep ramane numarul doi mondial dupa ce Eugenie Bouchard a fost eliminata in optimile de finala ale US Open, informeaza AFP. Dupa eliminare Simonei Halep in turul trei la US Open, pozitia sa era amenin.

Turneul marilor surprize! O alta favorita a US Open a fost eliminata, situatie de care profita din plin Simona Halep

Eugenie Bouchard, favorita 7 de la US Open, a parasit competitia inca din faza optimilor de finala, fiind invinsa categoric de rusoaica Ekaterina Makarova. Esecul canadiencei o avantajeaza, in schimb, pe Simona Halep.

Sperietoarea Simonei Halep, Mirjana Lucic Baroni, a fost eliminata de la US Open de favorita nr. 13 a turneului

Jucatoarea croata Mirjana Lucic Baroni, care a invins-o in turul 3 de la US Open pe Simona Halep, a fost infranta in optimi de italianca Sara Errani, scor 3-6, 6-2, 0-6, parasind si ea competitia.

Vesti bune pentru Simona Halep de la US Open

Chiar daca nu a prins a doua saptamana de competitie si a fost eliminata in turul 3, Simona Halep a primit luni noapte o veste foarte buna de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

US Open: Maria Sharapova, eliminata de Caroline Wozniacki

Maria Sharapova favorita numarul cinci) a parasit US Open-ul in turul patru, jucatoarea din Rusia fiind invinsa de Caroline Wozniacki cap de serie numarul zece). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din competitia feminina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )