Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep isi pastreaza locul in clasamentul WTA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep isi pastreaza locul in clasamentul WTA

Simona Halep isi pastreaza locul 2 in clasamentul WTA dupa eliminarea jucatoarei Eugenie Bouchard din finala ultimului turneu de Grand Slam al anului. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep isi pastreaza locul 2 WTA dupa disputarea US Open

Simona Halep ramane numarul doi mondial, dupa ce Eugenie Bouchard, singura tenismena care o putea detrona in clasamentul WTA, a pierdut aseara meciul din optimile US Open. Simona se califica astfel in premiera.

Simona Halep isi pastreaza locul 2 WTA dupa ce Eugenie Bouchard a fost eliminata in optimi, la US Open

Simona Halep ramane numarul doi mondial dupa ce Eugenie Bouchard a fost eliminata in optimile de finala ale US Open, informeaza AFP. Dupa eliminare Simonei Halep in turul trei la US Open, pozitia sa era amenin.

US Open: Bouchard a fost eliminata de Makarova/ Halep se califica la Turneul Campioanelor si nu mai pierde locul doi WTA

Eugenie Bouchard, singura tenismena care o putea detrona pe Simona Halep de pe locul doi WTA, a pierdut luni seara in fata Ekaterina Makarova, scor 6-7 2-7); 2-6. Sharapova, Kvitova si Bouchard puteau profita de infrangerea suprinzatoare a tenismenei noastre in turul trei si sa o depaseasca in clasament, dar toate trei au fost eliminate prematur. Vestile bune nu se opresc aici, Simona fiind calificata la a 44-a editie a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep poate pierde locul 2 mondial

Infrangerea surprinzatoare a Simonei Halep din turul trei de la US Open o poate costa scump pe sportiva noastra. La finalul acestui turneu, Simona ar putea cadea pina pe locul 5.

Simona Halep ar putea pierde locul 2 in ierarhia WTA, dupa eliminarea din US Open (VIDEO)

Simona Halep a recunoscut dupa infrangerea de la US Open ca nu a avut cea mai buna zi, iar adversara ei, croata Mirjana Lucici, a meritat victoria. A fost prima reactie dupa eliminarea din turul trei al.

UPDATE Simona Halep are sanse mari sa isi pastreze locul 2, dupa iesirea Mariei Sharapova

Eliminarea prematura in turul 3 la US Open ameninta pierderea locului doi mondial de catre Simona Halep. Romanca are insa un noroc chior, in ciuda fiascoului din luna august in care a esuat lamentabil la turneele din SUA.

inca o bomba la US Open: Kvitova, care ameninta locul 2 al lui Halep, eliminata de o jucatoare de pe locul 145 WTA

La US Open, capii de serie cad pe banda rulanta. Cehoaica Petra Kvitova, campioana la Wimbledon in acest an, a fost eliminata de o jucatoare de pe locul 145 in lume!.

Simona Halep poate ajunge cel mai jos pe locul 4 mondial

Eliminarea prematura in turul 3 la US Open ameninta pierderea locului doi mondial de catre Simona Halep.

Simona Halep culege laude din lumea fotbalului. Un antrenor se declara impresionat de romanca

Intr-o perioada usor descendenta pentru Simona Halep 2 WTA), din punct de vedere al rezultatelor pe teren, romanca reuseste sa culeaga laude si aprecieri din partea altor oameni din lumea sportului.

Simona Halep explica eliminarea de la US Open: Nu m-am simtit bine. Nu sunt robot

Simona Halep a iesit in turul 3 al turneului de Mare Slem de la Flushing Meadows fiind eliminata de o jucatoare venita din calificari si care ocupa locul 121 in lume.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )