Libnet.ro
UNICEF

22:00

Viata de baron PSD. Gheorghe Nichita, print pe tot mapamondul, primar al saracilor la Iasi

Adevărul Adevărul,
Viata de baron PSD. Gheorghe Nichita, print pe tot mapamondul, primar al saracilor la Iasi

China, Monaco si Santorini sunt doar cateva dintre destinatiile turistice in care baronul de Iasi, Gheorghe Nichita, a calatorit, in 2014, alaturi de amanta sa. La Iasi, fostul lider PSD a pozat permanent intr-un familist si sustinator al saracilor. continuă pe Adevărul

FOTO Viata de baron PSD. Gheorghe Nichita, print pe tot mapamondul, primar al saracilor la Iasi

China, Monaco si Santorini sunt doar cateva dintre destinatiile turistice in care baronul de Iasi, Gheorghe Nichita, a calatorit, in 2014, alaturi de amanta sa. La Iasi, fostul lider PSD a pozat permanent intr-un familist si sustinator al saracilor.

Gheorghe Nichita ar putea scapa de arestul la domiciliu

Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, ar putea scapa saptamana aceasta de arestul la domiciliu. Tribunalul Bucuresti a decis ca poate fi plasat sub control judiciar, iar contestatia depusa de DNA la aceasta.

Frica de arest il face pe amorezul Gheorghe Nichita sa recurga la gesturi disperate: Baronul ii obliga pe ieseni sa-i scrie declaratii de dragoste, ca sa induplece instanta

Baronul PSD Iasi se afla in arest la domiciliu pentru fapte de coruptie anchetate de catre procurorii DNA, iar angajatii de la primarie se ocupa, in acest timp, de strategii prin care sa influenteze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2301 seconds )