Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vicepremierul sirian Qadri Jamil, demis din functie prin decret prezidential

Antena3 Antena3,
Vicepremierul sirian Qadri Jamil, demis din functie prin decret prezidential

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, l-a demis marti din functie pe vicepremierul responsabil de Afaceri economice, Qadri Jamil, un fost disident care s-a alaturat regimului, anunta agentia oficiala SANA,. continuă pe Antena3

Vicepremierul sirian Qadri Jamil a fost demis din functie

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, l-a demis marti din functie pe vicepremierul responsabil de Afaceri economice, Qadri Jamil, informeaza Global Post. Decizia intervine dupa ce Qadri Jamil s-a intalnit.

Seful de la Crima Organizata Constanta, retrogradat din functie

Seful BCCO Constanta, Aurelian Pavel,a fost destituit din functie, din cauza unor deficiente in activitate, dupa o ancheta a consiliului de disciplina, informeaza un comunicat de presa remis, marti, de.

Seful de la Crima Organizata Constanta, Aurelian Pavel, retrogradat din functie.

Seful Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate din cadrul Inspectoratului judetean de Politie Constanta, comisarul-sef Aurelian Pavel a fost retrogradat din functie pentru deficiente in activitate. Pavel a fost implicat in scandalul listei pentru sefi. In urma finalizarii cercetarilor efectuate de Consiliul Superior de Disciplina constituit la nivelul IGPR fata de seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, precum si fata de seful Serviciului Antidrog din .

Procurorul Angela Nicoale, demis din functie dupa ce a fost retinut in cazul de evaziune de peste 50 de milioane de euro

Angela - Eugenia Nicolae, procuror sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe altele decat PHARE) din cadrul Parchetului General, care a fost retinuta luni seara in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, a fost suspendata din functia de procuror.

UPDATE Procurorul Angela Nicoale, demis din functie. Curtea Suprema decide marti daca va fi arestat preventiv

Angela - Eugenia Nicolae, fost procuror sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe altele decat PHARE) din cadrul Parchetului General, a fost dusa marti la Curtea Suprema cu propunerea de arestare preventiva. Procurorii anticoruptie au decis ca dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, sa fie impartit in trei.

Procurorul Angela Nicolae, demis din functie dupa ce a fost retinut in cazul de evaziune de peste 50 de milioane de euro

Angela - Eugenia Nicolae, procuror sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe altele decat PHARE) din cadrul Parchetului General, retinuta luni seara in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, a fost suspendata din functia de procuror. Asa au decis marti membrii CSM. in acest dosar, anchetatorii au retinut pana marti la pranz 27 de persoane, insa audierile nu s-au incheiat.

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, inlocuit din functie dupa ce a fost arestat preventiv.

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov, comisarul-sef Gabriel Florescu, a fost transferat la Alba-Iulia, unde va prelua functia lui Traian Berbeceanu, arestat preventiv, pentru favorizarea unei grupari acuzate de evaziune fiscala in valoare de 3,5 milioane lei. Citeste si: Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbenceanu, a fost arestat preventiv Prin dispozitie a inspectorului general, cu data de 28 octombrie, seful B. Brasov, comisarul-sef de politie Florescu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )