Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vicepremierul Vasile Dincu, primit de principesa Margareta la Palatul Elisabeta

România Liberă România Liberă,
Vicepremierul Vasile Dincu, primit de principesa Margareta la Palatul Elisabeta

Chestiuni legate de agenda publica a Familiei Regale in tara si in Republica Moldova, precum si vizitele externe pentru sustinerea intereselor Romaniei au figurat pe agenda primirii, luni, la Palatului Elisabeta, a viceprim-ministrului Vasile Dincu de catre principesa Margareta, Custodele Coroanei. continuă pe România Liberă

Avem nevoie de un cod administrativ

Vicepremierul Vasile Dincu a subliniat, duminica, necesitatea unui cod administrativ, aratand ca exista 18 legi care reglementeaza administratia locala si centrala, toate ''niste bibliorafturi imense cu mii sau sute de modificari ''.

Vasile Dincu, despre suspiciunile de plagiat in cazul lui Petre Toba: Cand ministrii se pun, nu sunt intrebati de doctorat. E deosebit de competent

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, duminica, intrebat despre suspiciunile de plagiat care planeaza asupra ministrului Afacerilor Interne, Petre Toba, ca acest aspect nu are importanta intrucat colegul sau este un om deosebit de competent, relateaza Mediafax.

Vasile Dincu: Probabil ca luni se va rezolva problema Arenei Nationale si se vor putea desfasura meciuri

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat duminica, la ProTV, ca problema Arenei Nationale s-ar putea rezolva luni, cand Primaria Capitalei va primi, cel mai probabil, agrementul de functionare.

Principesa Margareta s-a intors in Romania

Custodele Coroanei, principesa Margareta, si principele Radu s-au intors in Romania si isi vor relua activitatile in Capitala, de luni.

Vicepremierul Vasile Dancu: Probabil ca luni se va rezolva problema Arenei Nationale si se vor putea desfasura meciuri

Problema Arenei Nationale s-ar putea rezolva luni, a anuntat vicepremierul Vasile Dancu la Protv. Primaria Capitalei va primi cel mai probabil agrementul de functionare, iar pe cel mai mare stadion al tarii se vor putea juca din nou meciuri.

Palatul Primaverii, fosta resedinta a familiei Ceausescu, deschis publicului

Palatul Primaverii, fosta resedinta a familiei Ceausescu, a fost deschis astazi publicului, prilej cu care vicepremierul Vasile Dincu a afirmat ca este un prim experiment de succes de reconstructie a societatii romanesti ca societate transparenta in privinta prezentului si trecutului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )