Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul privind plangerea impotriva sefului CNA

Adevărul Adevărul,
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul privind plangerea impotriva sefului CNA

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care se fac cercetari ca urmare a unei plangeri depuse de deputatul PP-DD, Liliana Minca, impotriva sefului Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu. continuă pe Adevărul

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, pus sub invinuire pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, a fost pus sub invinuire de procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influenta. Acesta este audiat in dosarul in care se fac cercetari ca urmare a unei plangeri depuse de deputatul PP-DD, Liliana Minca, impotriva sefului Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, pus sub invinuire pentru trafic de influenta: Sunt o victima colaterala!

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, a fost pus sub invinuire de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de trafic de influenta. Acesta ar fi intervenit la CNA in favoarea primarului Cheorghe Stefan pentru ca acesta din urma sa obtina licenta pentru un post TV. El s-a prezentat in aceasta dimineata la sediul DNA pentru a afla acuzatiile care i se aduc.

Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA intr-un dosar privind CNA si televiziunea lui Pinalti. Hrebenciuc este urmarit penal. El spune ca este suspect in dosar

Viorel Hrebenciuc a fost chemat, joi dimineata, la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar privind CNA. Surse judiciare sustin ca acesta ar fi facut interventii la sefa CNA in favoarea lui Gheorghe Stefan Pinalti) pentru a i se anula suspendarea licentei televiziunii pe care o detinea acesta.

Viorel Hrebenciuc, audiat din nou la DNA, in dosarul Laura Georgescu - CNA

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat din nou astazi la sediul DNA, pentru a fi audiat, in calitate de martor, in dosarul Laura Georgescu - CNA.

Viorel Hrebenciuc, audiat de procurorii anticoruptie in dosarul licentei pentru un post TV

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, joi dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde a fost chemat la audieri in dosarul legat de presupuse interventii la CNA pentru a-l favoriza la primarul din Piatra Neamt,.

Viorel Hrebenciuc a fost pus sub urmarire penala

Viorel Hrebenciuc a fost pus sub urmarire penala si a fost timp de cateva zeci de minute la DNA. Vicepresedintele Camerei Deputatilor este acuzat de trafic de influenta. Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat .

VIDEO Viorel Hrebenciuc, urmarit penal de procurorii DNA, in dosarul Laura Georgescu - CNA

Viorel Hrebenciuc este urmarit penal de procurorii DNA in dosarul Laura Georgescu - CNA, fiind acuzat de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de catre o persoana ce detine o functie de conducere intr-un partid, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Directia Nationala Anticoruptie. Hrebenciuc este suspectat ca si-a exercitat influenta politica pentru obtinerea unei licente pentru un post de televiziune. Potrivit unor surse neoficiale, este vorba de o prezumtiva interventie a lui Hrebenciuc pe langa Consiliul National al Audiovizualului, in favoarea lui Gheorghe Stefan, pentru obtinerea unei licente pentru un post de televiziune.

Viorel Hrebenciuc, urmarit penal de DNA: Vicepresedintele Camerei Deputatilor este acuzat ca a intervenit la CNA

UPDATE 11:54 La iesirea de la DNA, Hrebenciuc a spus ca este o victima colaterala si a precizat ca nu se teme de aceste acuzatii. Pe baza plangerii depuse de deputatul PPDD Liliana Minca in urma.

Viorel Hrebenciuc, urmarit penal de DNA: Vicepresedintele Camerei Deputatilor este acuzat ca a intervenit la CNA (VIDEO)

UPDATE 11:54 La iesirea de la DNA, Hrebenciuc a spus ca este o victima colaterala si a precizat ca nu se teme de aceste acuzatii. Pe baza plangerii depuse de deputatul PPDD Liliana Minca in urma.

UPDATE. VIDEO. Viorel Hrebenciuc si Narcisa Iorga, urmariti penal de DNA intr-un dosar privind CNA si televiziunea lui Pinalti

Viorel Hrebenciuc a fost chemat, joi dimineata, la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar privind CNA. Surse judiciare sustin ca acesta ar fi facut interventii la sefa CNA in favoarea lui Gheorghe Stefan Pinalti) pentru a i se anula suspendarea licentei televiziunii pe care o detinea acesta. Si Narcisa Iorga, membru CNA, este urmarita penal, in dosar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )