Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vicepresedintele CJ Caras Severin ramane in arest 30 de zile

B1 B1,
Vicepresedintele CJ Caras Severin ramane in arest 30 de zile

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ghiorghioni Ionesie, va ramane in continuare in arest pentru 30 de zile, dupa ce magistratii Curtii de Apel Timisoara au respins luni solicitarea acestuia. continuă pe B1

Vicepresedintele CJ Caras Severin ramane in arest pentru 30 de zile

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ghiorghioni Ionesie, va ramane in continuare in arest pentru 30 de zile, dupa ce magistratii Curtii de Apel Timisoara au respins luni solicitarea acestuia de a fi cercetat in libertate.

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, sub control judiciar

UPDATE - Sorin Frunzaverde a fost plasat sub control judiciar pentru 30 de zile. Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin este suspectat ca ar fi pus presiune, impreuna cu vicepresedintele CJ, pe 20 de.

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a ajuns vineri la DNA. El este citat pentru a fi audiat in dosarul in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie care ar fi fost comise in.

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, audiat la DNA in urma perchezitiilor de joi

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul in care procurorii au facut, joi, perchezitii la locuinta acestuia si la sediul Consiliului.

Seful Consiliului Judetean Caras-Severin, sub control judiciar. DNA: Frunzaverde si-a folosit influenta in scopul obtinerii mai multor voturi la prezidentialele din 2014

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, SorinFrunzaverde, va fi plasat sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru fapte de coruptie comise in 2014. El a plecat, vineri,.

Sorin Frunzaverde, VOTURI contra FINANTARE. Presedintele CJ Caras-Severin a fost interceptat de procurorii DNA

Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, a fost interceptat de procurorii anticoruptie in timp ce le cerea sublaternilor sai sa mearga in teritoriu si sa ii convinga pe primari.

Seful CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, sub control judiciar, pentru coruptie

Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras-Severin, a ajuns in jurul orei 11 la sediul DNA din Bucuresti pentru a fi audiat in legatura cu perchezitiile procurorilor DNA de joi de la sediul Consiliului Judetean pe care il conduce.

EXCLUSIV Arestarea vicepresedintelui CJ Caras-Severin e doar inceputul. Doua firme care l-au uns pe baronul din Banat, in vizorul DNA

Ancheta procurorilor anticoruptie din cazul vicepresedintelui CJ Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni este pe cale sa se extinda in mediul de afaceri. Potrivit unui document intrat in posesia Adevarul, in vizorul procurorilor DNA sunt doua firme care l-au cumparat pe Ionesie Ghiorghioni.

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, la DNA

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a ajuns, in aceasta dimineata la sediul central al DNA, insotit de avocatul sau, ne-au spus surse judiciare.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, supranumit si tata bunu, ramane in arest preventiv. Judecatorii i-au arestat si nepotul

Ionesie Ghiorghioni, acuzat ca lua zeciuala din fiecare contract de drumuri din judet, ramane in arest preventiv in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Timisoara. Aceeasi magistrati au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a nepotului lui Ghiorghioni, acuzat ca intermedia spagile luate de unchiul sau.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )