Libnet.ro
UNICEF

07:30

Viciere de rezultat la Australian Open in meciul Murray-Dimitrov

Online Sport Online Sport,
Viciere de rezultat la Australian Open in meciul Murray-Dimitrov

Bulgarul Grigor Dimitrov a fost furat ca in codru, duminica, in meciul cu Andy Murray din optimile de finala ale Australian Open. continuă pe Online Sport

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep a deschis, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul a fost live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep deschide, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul este live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer (Duminica, ora 10:00)

Simona Halep deschide, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul este live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu a fortat duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara i-a fost canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul a fost live text in aceasta pagina.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard (Duminica, ora 2:00)

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu forteaza duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara ii este canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul este live text in aceasta pagina.

Australian Open, masculin: Rezultatele zilei in optimi. Nadal si Murray, in sferturi

Australianul Nick Kyrgios a reusit cea mai frumoasa victorie a zilei in optimile turneului Australian Open, revenind de la 0-2 la seturi pentru a castiga cu 8-6 in setul decisiv partida cu Andreas Seppi. El il va intalni in sferturi pe Andy Murray. Vezi rezultatele zilei in material.

Australian Open 2015: Nadal si Murray, in sferturi. Cine sunt tenismenii care au mai ramas in joc pe tabloul masculin

Spaniolul Rafael Nadal locul 3 ATP) si britanicul Andy Murray locul 6 ATP) s-au calificat in sferturile de la Australian Open, pe tabloul masculin, acolo unde si-au mai asigurat prezenta alti doi tenismeni.

Australian Open: Rezultatele zilei pe tabloul masculin/ Rafael Nadal si Andy Murray, calificati in optimi

Rafael Nadal, favoritul numarul 3, si Andy Murray, favoritul numarul 6, s-au calificat fara probleme in optimile de finala de la Australian Open. Surpriza zilei pe tabloul masculin a reprezentat-o eliminarea lui Roger Federer de catre italianul Andreas Seppi.

Australian Open 2015. Veste excelenta pentru Halep: inca o rivala a Simonei a spus adio concursului de la Melbourne

O rezultat surprinzator s-a inregistrat in turul 3 la Australian Open. Protagonista acestei mari surprize a fost Madison Keys din SUA, care a eliminat-o pe Petra Kvitova, cap de serie nr.

Australian Open 2015. Simona Halep, despre meciul cu Wickmayer: Acum va fi alta poveste. Si Begu e increzatoare: Stiu ce am de facut cu Bouchard

In optimile de la Australian Open, Simona Halep o va intalni pe Yanina Wickmayer, jucatoare din Belgia care a castigat precedentele trei intalniri, iar Irina Begu va juca impotriva canadiencei Eugenie Bouchard, locul 7 WTA. Toate declaratiile romancelor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )